aici vine cautarea avansata

Cautare oferta dupa:

Rezervare bilete avion

Poti comunica rezervarea direct agentului online!

Spania - Costa Brava

Costa Brava – Barcelona – Montserrat – PortAventura

Detalii oferta:

SPANIA - Costa Brava 

7 zile - de la 405 euro/ persoana

 
Ziua 1. CLUJ – BARCELONA sau BUDAPESTA – BARCELONA (pentru turistii din Timisoara, Arad si Oradea)
Prezentare în Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj la ora 15.00 pentru zborul Cluj Napoca-  Barcelona, cu compania Wizz Air (* la cerere putem oferi si zbor din Budapesta pentru turistii din Timisoara, Arad si Oradea - Vezi orar de zbor detaliat). După aterizare, transfer pentru cazare şi cină la hotel pe Costa Brava.
 
Zilele 2-6. COSTA BRAVA - Distracţie PE MALUL MEDITERANEI
Ne bucurăm de o mare incredibil de frumoasă, un soare strălucitor, de spiritul latin exuberant, de mulţimea de opţiuni de petrecere a timpului liber: restaurante, piscine, discoteci, cluburi. În tot acest timp, "obligatorie” este vizita superbei Barcelona. Ne lăsăm impresionaţi de Catedrala Sagrada Familia, operă a arhitectului Gaudi, Palatul Regal, Parcul Guell, Muzeul Picasso, Grădina Botanică din Parcul Montjuic, B-dul Ramblas, Piaţa Catalunia. Vă mai sugerăm: excursie la Montserrat, la celebra Mănăstire construită pe stâncile abrupte ale muntelui Montserrat, faimos loc de pelerinaj; shopping în Andorra (paradisul non-tax), Parcul de distracţii PortAventura din Salou, croazieră pe Mediterană. Cazare la hotelul ales cu MD + cină. 
 
Ziua 7. BARCELONA – CLUJ sau BARCELONA – BUDAPESTA (pentru turistii din Timisoara, Arad si Oradea)
Mic dejun. La ora 16:00 transfer la aeroport pentru zborul spre ţară. Sosire in Cluj Aeroportul Internațional Avram Iancu în jurul orei 23:55. (* Pentru zborul de Barcelona – Budapesta transferul de la hotel catre aeroportul din Barcelona va fi la ora 06.00).

PREZENTARE EXCURSII OPŢIONALE:
 
BARCELONA- un vis semnat Gaudi
Mic dejun. Începe explorarea Barcelonei: veţi lua un prim contact cu capitala Catalană în Piaţa Catalunya, celebra Ramblas, cartierul medieval Barrio Gotico cu impunătoarea Catedrală în stil gotic începută în sec. XIII şi statuia lui Cristofor Columb străjuind pitorescul port. Vizita continuă cu Sagrada Familia, cea mai neconvenţională biserică din Europa, opera celebrului Gaudi, Palatul Regal şi Parcul Guell, original prin arhitectura sa neobişnuită. Apoi urcaţi cu telecabina spre Montjuic pentru o panoramă deosebită şi pentru a vizita Citadela, Grădina Botanică sau Muzeul Naţional de Artă Catalană. Întoarcere pe Costa Brava pentru cină şi cazare.
 
Adrenalină la PORTAVENTURA
După micul dejun, vă propunem PortAventura, cel mai mare parc de distracţii tematic din Europa şi al doilea de pe Glob. Pentru cei care aleg să rămână în Barcelona recomandăm vizitarea Muzeului Picasso şi Poble Espanyol- un grup de clădiri inspirate din stiluri arhitecturale din diverse regiuni ale Spaniei. Complexul adăposteşte numeroase magazine artizanale, baruri, restaurante. Pentru microbişti, şi nu numai, recomandăm Stadionul Camp Nou şi Muzeul FC Barcelona. Întoarcere la hotel pentru cină şi cazare. 
 
BARCELONA-Mănăstirea MONTSERRAT
Mic dejun. Timp liber pentru shopping sau excursie la Montserrat, unde admirăm celebra Mănăstire construită pe stâncile abrupte ale muntelui Montserrat, renumit loc de plerinaj. La întoarcere vă recomandăm să admiraţi apusul de soare la una din terasele de pe malul mării pentru a surprinde "metamorfoza” Barcelonei de la zi la noapte. Seara vă invităm la fabulosul spectacol de lumină, culoare şi muzică Fântâna Magică din Montjuic. Cazare pe Costa Brava.
 

 

Preţul include:
► bilet avion Wizz Air:  luj Napoca – Barcelona- Cluj Napoca sau  Budapesta – Barcelona si retur; (orele sunt locale si se pot modifica).
► 6 cazări cu demipensiune în hoteluri de 2*, 3* sau 4*;
► asistenţă turistică din partea agenţiei.
 
Nu sunt incluse în preţ:
► Taxe aeroport şi securitate + transfer aeroport- hotel- aeroport 195 euro.
► bagaj de cala circa 70 euro/pers.
► Vizite opţionale: Barcelona, Montserrat, Andora, Salou, toate min. 25 pers
► intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
 
 
PENTRU TARIFE SI OFERTE PERSONALIZATE VA ASTEPTAM LA SEDIUL AGENTIEI SAU
SA NE CONTACTATI TELEFONIC: 0262.221038 / 0744.380184