aici vine cautarea avansata

Cautare oferta dupa:

Rezervare bilete avion

Poti comunica rezervarea direct agentului online!

Circuit CROATIA-BOSNIA-HERTEGOVINA-SERBIA

Plecare cu avionul din Oradea

Detalii oferta:

 

 Circuit CROATIA-BOSNIA-HERTEGOVINA-SERBIA

  Zagreb-Lacurile Plitvice-Trogir-Split-Dubrovnik-Mostar-Sarajevo-Belgrad

Cu sejur pe Riviera Dalmata!

 Plecare in data de 19.09.2017
 
 
Ziua 1. Plecare din Cluj la orele 01:00, din Oradea la orele 04:00 in zori pe ruta Cluj-Oradea-Budapesta-Zagreb ~750 km. Sosire in Zagreb in cursul dupa-amiezii, scurt tur pietonal in zona centrala - Catedrala Sf. Stefan, Cetatea. Cazare zona Ogulin.
 
Ziua 2. Ne indreptam spre Rezervatia Plitvice, (19.000 ha) renumitele lacuri montane ce se varsa unul in altul, formand cascade si grote; drumetie~3-4 ore. Cazare si timp liber zona Split, 4 nopti la acelasi hotel pe Riviera Dalmata. (Ogulin-Plitvice-Split~320 km)
 
Ziua 3. Ne continuam drumul pe coasta Dalmatiei. Se viziteaza orasul Trogir cu obiectivele turistice ca si Catedrala Sf Laurentiu, Loggia cu Turnul cu Ceas, Pimaria Orasului, Fortatreata Kamerlengo. Urmeaza Split, unde se viziteaza: Palatul Imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai bine pastrate din epoca romana), Mausoleul lui Diocletian (exterior), transformat in catedrala catolica, Poarta de Aur si Statuia episcopului Grigore din Nin. Timp liber. Cazare .
 
Ziua 4. Timp liber pentru plaja si odihna, sau *excursie optionala la Dubrovnik, se viziteaza : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor,Turnul cu Ceas. Timp liber: plimbari, shopping. Cazare.
 
Ziua 5. Timp liber in statiune pentru plaja si odihna.
 
Ziua 6. Ne continuam drumul spre Bosnia-Hertegovina cu scurta oprire la Mostar pentru a admira panorama orasului vechi, cu Podul Vechi, moscheea Pasa Koski Mehmed. (Makarska-Sarajevo~320 km) Ne continuam drumul spre Sarajevo, scurta vizita in capitala Bosniei-Hertegovinei, oras unde a fost asasinat Franz Ferdinand in 1914; vizitam podurile istorice, Palatul Primariei, Turnul cu Ceas, Catedrala Romano-Catolica. Timp liber. Cazare zona Sarajevo.
 
Ziua 7. Dupa mic dejun ne indreptam spre Belgrad, unde incepem vizita cu Mausoleul lui Tito, dupa care urmeaza Citadela Kalemegdan, si artera pietonala Knez Mihajlov. Timp liber. Plecare spre tara, sosire seara tarziu. (Sarajevo-Belgrad ~300 km, Belgarad-Timisoara-Oradea~330 km)
 
 
 
Data de plecare
Tarif standard in camera dubla
(avans 30%)
Tarif Early Booking
>31.03.17 (avans 50%)
Tarif Early Booking
>31.01.17 (avans 50%)
19.09.2017
325 euro
305 euro
295 euro
Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro
Supliment camera single:  120 euro
 
 
Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 20 euro, se va achita doar in caz de nevoie, in saptamana plecarii.
 
 
Tariful include:
- transport cu autocar modern, climatizat 3*, taxe parcare si autostrazi
- 6 nopti cazare la hoteluri de 3* cu mic dejun bufet, 1 noapte zona Ogulin, 4 nopti Riviera Dalmata, 1 noapte zona Sarajevo.
- ghid turism din partea agentiei
 
 
Tariful nu include:
- *excursia optionala la Dubrovnik: 30 euro (grup minim de 25 persoane), taxa intrare la zidurile Cetatii din Dubrovnik~14 euro,
- intrarile la obiectivele turistice
- 6 cine optionale~45 euro
- taxe ghizi locali, acolo unde grupul solicita sau este absolut necesar
- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional)(mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Incepand cu circuitele pe anul 2017, locuri preferetianle se acorda doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin)

 

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar