aici vine cautarea avansata

Cautare oferta dupa:

Rezervare bilete avion

Poti comunica rezervarea direct agentului online!

Targ de Craciun Viena - Budapesta

Oferta inscrieri timpurii

Detalii oferta:

 Targ de Craciun Viena - Budapesta

Ziua1.(Oradea – Viena ~ 500 km) Plecare din Oradea, din parcarea Vulturul Negru, la orele 5:00.Oprire la complexul Parndorf pentru cumpărături, 2-3 ore. Ne continuam drumul spre SCS, marele complex comercial. Cazare si cina optional la hotel.
Ziua 2. Dupa mic dejun, incepem cu un tur de oraş panoramic cu autocarul – Parcul de distracţii Prater, UNO City, Donauturm, Casa Hundertwasser, Palatul Belvedere, apoi clădirile de pe Ringstrasse – Urania, Regierungsgebaude, Poşta Imperială, Galeria MAK, Kursalon, Opera Vieneză, Palatul Hofburg, Muzeul de Arte Frumoase, Muzel de Stiinţe ale Naturii, Maria Terezien Platz, Parlamentul, Primăria, Votivkirche, Bursa, Biserica Sf. Rupert. Urmează un tur pietonal cu vizitarea următoarelor obiective pe dinafară : Palatului Hofburg – Tezaurul, Muzeul Sisi, Biserica Augustinilor, Graben, Biserica Sf. Petru, Stephansdom, Kartnerstrasse cu Biserica Capucinilor si Cripta Imperiala. Timp liber in centrul Vienei pentru a savura Targul de Craciun cu produsele artizanale, cu bauturile si gustarile specifice. Cazare, cina opţional la restaurantul hotelului.
Ziua 3. Mic dejun. Vizita  Palatul Schönbrunn. Ne indreptam spre  Budapesta, unde urmeaza un tur panoramic al Budapestei, Perla Dunarii cu Muntele Gellert, Cetatea Buda, Bastonul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, etc. Vizitam Targul de Craciun. Pornire spre casa; sosire  in tara seara tarziu.
 
Data de plecare
Tarif standard in camera dubla
(avans 30%)
Tarif Early Booking
>30.09.17 (avans 50%)
Tarif Early Booking
>31.08.17 (avans 50%)
01.12; 08.12; 15.12.2017
125 euro
120 euro
115 euro
BONUS Client Fidel
LOCURI PREFERENTIALE
Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 15 euro
Supliment camera single:  20 euro
Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport pentru grup 15-39 persoane, 10 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in spatamana plecarii.
 
BONUS LOCURI PREFERENTIALE IN AUTOCAR PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.08.2017
 
Tariful include :                
- transport cu autocar  clasificat internaţional de 3*
- 2 nopţi cazare la hotel-pensiune de periferie de 3-4* în Viena, în camere duble si triple, conform solicitarii,  cu mic dejun bufet - ghid însoţitor
 
Tariful nu include:                 
- intrările la obiectivele turistice din Viena
- asigurarea medicală si asigurarea storno
- opţional: cina meniu (supă, fel de bază, desert) - 10 euro/zi  se confirmă sau se infirmă la înscriere şi se achită la faţa locului
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional)(mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Incepand cu circuitele pe anul 2017, locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, pe ambele parti.
 
Agenţia îşi  rezervă dreptul de a modifica ordinea sau conţinutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.
 
Ora de imbarcare
Orasul de imbarcare
Locul de imbarcare
Tarif
05:00
Oradea
Str.T Vladimirescu nr 4, de la Agentia Galatea Travel
0
02:00
Cluj-Napoca
Bila Manastur
15 euro
01:20
Turda
Teatru, Bld Matei Basarab
25 euro
00:00
Tg. Mures
OMV, Str. Gh. Doja
25 euro
01:30
Baia Mare
OMV, Bld Independentei
25 euro
02:30
Satu Mare
MOL, Drumul Careiului
20 euro
03:00
Carei
MOL, Bld. 25 Decembrie
15 euro
02:30
Zalau
MOL, Bld Mihai Viteazu
15 euro
02:40
Arad
OMV Centura, Calea Zimandului
15 euro
02:00
Timisoara
Parcarea Real, Calea Aradului
20 euro
Tariful transferului  este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri).