aici vine cautarea avansata

Cautare oferta dupa:

Rezervare bilete avion

Poti comunica rezervarea direct agentului online!

SENIORI LA SPA UNGARIA HAJDUSZOBOSZLO

avion Bucuresti-Oradea si retur

Detalii oferta:

 

 

 

 

Seniori la spa in Ungaria

Transport avion Bucuresti – Oradea

Cazare in Hajdúszoboszló

 

 

 

Excursie inclusa in pret:

1. TURUL ORASULUI DEBRECEN

Dupa sosirea la Oradea, ne urcam in autocar si plecam spre Debrecen in Ungaria (75 km) unde vom face un scurt tur de oras. Debrecen este un oras cu 200.000 locuitori si o importanta comunitate de studenti. In centrul istoric al orasului se afla biserica reformata construita la inceputul sec al XVII-lea, iar din turnul bisericii se poate admira o frumoasa panorama a orasului. Continuam drumul spre Hajdúszoboszló. Sosire si cazare.

 

Hotel Baratsag 3*+ www.baratsag.hu

Hotelul recent renovat are 2 piscine cu apa termala cu elemente de hidromasaj, tratamente Kneipp, sauna finlandeza, baie de aburi. Hotelul are si o piscina medicinala in aer liber care functioneaza tot timpul anului. Cele 117 camere renovate sunt echipate cu: baie, balcon, TV satelit, telefon, minibar, seif si internet wifi.

Hotel Aurum 4* http://hotelaurum.hu

Aurum este unul dintre cele mai impunatoare hoteluri de 4* din Hajdúszoboszló si ofera un centru wellness pentru tratamente medicale cu 2 piscine cu apa termala, sauna si baie de aburi, piscina cu hidromasaj, sala fitness. Camerele sunt echipate cu: baie, TV satelit, telefon, chicineta, minibar, seif si internet wifi.

  

Tariful afisat la in formularul de comanda este pentru loc in dubla la Hotel Baratsag 3*

Preturile includ:

 • Transport cu avionul Bucuresti – Oradea si retur, compania Blue Air;
 • 1 bagaj de cala pe persoana;
 • transfer aeroport Oradea – hotel – aeroport Oradea;
 • 4 nopti cazare;
 • Pensiune completa la hotelul de 3* si demipensiune la hotelul de 4*
 • o excursie: turul panoramic al orasului Debrecen
 • asistenta turistica in limba romana

 

Preturile nu includ: 

 • taxele de aeroport: 50 EUR/persoana (pot suferi modificari);
 • asigurarea medicala;
 • asigurarea storno, taxa de statiune: 1,5 Eur/ pers/ zi (se achita direct la hotel),
 • cateringul in timpul zborului;
 • alte servicii decat cele mentionate ca fiind incluse.

De aceasta oferta pot beneficia SENIORII (persoane cu varsta peste 55 de ani) si nonseniorii.

Persoanele cu varsta sub 55 ani (care nu sunt insotite de cel putin un senior in camera) se pot inscrie contra unui supliment de 10 euro/persoana/sejur.

Orar de zbor informativ:

 • Bucuresti 14:15 – Oradea 15:15
 • Oradea 15:45 – Bucuresti 16:45

Excursii optionale:

Excursie in regiunea vinurilor Tokaj

Tokaj-Hegyalja, care face parte din patrimoniul mondial din 2002, este cea mai faimoasă dintre regiunile viticole ale Ungariei. Şi nu fără motiv. Aceasta beneficiază de un climat special datorita munţilor vulcanici Tokaj, perfect modelaţi, care permit evoluţia viţei nobile şi conferă astfel o aromă şi o textură deosebită soiurilor de vin. Aurul lichid produs aici se numeşte Tokaji Aszú, fiind supranumit cu semeţie „regele vinurilor, vinul regilor". Dacă vrei să te simţi rege pentru o zi, sau doar să bei o băutură regală, nu ai nevoie decât de o sticlă de Tokaji şi de o companie bună.

Lacul Tisza, pusta maghiara si spectacol de echitatie

Dacă ne dorim linişte, natură sălbatică şi o atmosferă relaxantă la marginea unui lac, Tisza este locul potrivit. Natura  este comoara cea mai de preţ a lacului Tisza. Acest teritoriu acvatic sălbatic s-a dezvoltat in bazinul hidrologic al raului Tisza care mărgineşte pe o parte lacul, formând nenumărate insule, golfuri şi brate interne, pe care se pot face adevărate excursii de explorare cu barca, cu canoe sau cu vaporase cu motor. Anual, mii de păsări îşi găsesc habitatul aici, lacul Tisza fiind foarte căutat şi apreciat de fotografii de natură.