aici vine cautarea avansata

Cautare oferta dupa:

Rezervare bilete avion

Poti comunica rezervarea direct agentului online!

Egipt

Egipt -Revelion 2018

Detalii oferta:

 EGIPT

Croaziera pe Nil & Hurghada 
PRET/ persoana: 895 EURO (loc in camera dubla)
Cairo – Luxor - croaziera pe Nil – Aswan - Hurghada
 
Perioada: 29.12.2017 – 10.01.2018 (13 zile/12 nopti)
 
 
 

Ziua 1 (29 dec): BUCURESTI  CAIRO

Intalnire cu insotitorul roman de grup la aeroportul Otopeni, ora 17:20, pentru imbarcare pe cursa companiei AEGEAN AIRLINES cu destinatia Cairo. Sosire la ora 01:50 noaptea si transfer la hotel Le Meridian Pyramids 5* sau similar. Cazare.

Ziua 2 (30 dec ): CAIRO

Dupa micul dejun, vizitam cele mai importante repere turistice ale metropolei egiptene: Muzeul de Egiptologie, care gazduieste cea mai importanta colectie de obiecte istorice datand din perioada faraonica , si partea veche a orasului Cairo. Seara, transfer la gara din Cairo (ora 19:00) pentru deplasare cu trenul (cusete de 2 persoane in vagon de dormit) la Aswan. Cina de tip snack va fi servita in tren.

Ziua 3 (31 dec): ASWAN (CROAZIERA PE NIL – VAS 5*)

Mic dejun de tip continental in tren. Sosire la Aswan in cursul diminetii si transfer pe vasul de croaziera 5*. Cazare dupa ora 12:00. Pranz pe vasul de croaziera. Dupa pranz vom vizita Gradina Botanica – transfer cu feluca. Cazare pe vasul de croaziera. Cina speciala de revelion  – light show (Galabea party sau Nubian show).

Ziua 4 (01 ian 2018): ASWAN LA MULTI ANI 2018!

Dupa micul dejun, sunt prevazute urmatoarele vizite: barajul de la Aswan, Obeliscul neterminat si Templul de pe insula Philae. Pranz, cina si cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 5 (02 ian ): ASWAN – KOM OMBO – EDFU  

Mic dejun pe vas. Dimineata, timp liber in Aswan sau optional excursie facultativa la Abu Simbel (pentru excursia la Abu Simbel, plecarea din Aswan este dimineata foarte devreme). Pranz pe vasul de croaziera. Dupa amiaza se navigheaza catre Kom Ombo si vom vizita templul dublu dedicat zeilor Sobek si Horus. Vasul va naviga catre Edfu, unde va stationa in timpul noptii. Cina si cazare pe vasul de croaziera.

Ziua 6 (03 ian ): EDFU – LUXOR

Mic dejun. Continuam excursia cu vizitarea templului Edfu, unul dintre templele cele mai bine pastrate din Egipt. Navigam catre Luxor. Pranz pe vasul de croaziera. Dupa amiaza se viziteaza templul din Luxor. Cazare pe vasul de croaziera in Luxor.

Ziua 7 (04 ian ): LUXOR – HURGHADA

Dupa micul dejun, eliberam camerele si ne indreptam catre malul vestic al Luxorului unde vom vizita mormintele faraonilor din Valea Regilor, templul Reginei Hatshepsut. Ne intoarcem pe malul estic al Nilului unde vom vizita templul Karnak. Dupa amiaza plecam spre Hurghada (aprox. 500 km). Sosire la Hurghada, cina si cazare la hotel Desert Rose 5* din Hurghada sau similar. 

Zilele 8, 9, 10 (05, 06, 07 ian): HURGHADA

Timp liber pentru plaja sau excursii facultative. Masa in regim All Inclusive. Cazare.

Ziua 11 (08 ian): HURGHADA – CAIRO  

Mic dejun. Transfer cu autocarul la Cairo (aprox. 500 km). Sosire in Cairo in cursul dupa amiezii si cazare la hotel 5*.

Ziua 12 (9 ian): CAIRO

Dupa micul dejun vizitam Sfinxul si cele trei piramide de pe platoul Giza (vizita exterioara) si Sakkara.

Ziua 13 (10 ian): CAIRO – BUCURESTI

Imbarcare pe cursa companiei Aegean Airlines cu destinatia Bucuresti (noaptea de 9/10 ianuarie). Decolare la ora 04:50 dimineata si sosire in Bucuresti la ora 10:15 dimineata.