aici vine cautarea avansata

Cautare oferta dupa:

Rezervare bilete avion

Poti comunica rezervarea direct agentului online!

Moscova si Sankt Petersburg

Moscova si Sankt Petersburg-Revelion 2018

Detalii oferta:

 

MOSCOVA SI SANKT PETERSBURG-REVELION

Perioada: 28.12.2017 – 03.01.2018

(7 zile / 6 nopti)

PRET/ persoana: 795 EURO (loc in camera dubla)

Pret pentru a treia persoana, adult sau copil (pat suplimentar in camera dubla): 795 EURO

ATENTIE: patul suplimentar este pat pliant si va fi adaugat intr-o camera dubla, spatiul fiind limitat.

Camerele cu 3 ocupanti sunt la cerere.

 

Supliment camera single: 175 EURO

 

Ziua 1 (28.12): BUCURESTI - MOSCOVA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 10:40, pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 16:40. Transfer si cazare la hotel Korston 4* sau similar. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 2 (29.12): MOSCOVA

Dupa micul dejun, vom avea un tur de oras in cadrul caruia vom vizita Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic si catedrala Sf. Vasile. Vom face o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Dupa amiaza, vizitam Complexul Kremlin (o catedrala si Armureria). Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.

Ziua 3 (30.12): MOSCOVA - SANKT PETERSBURG

Dupa micul dejun si eliberarea camerelor, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire la Sankt Petersburg la ora locala 14:50 si transfer in oras pentru un tur panoramic care include: strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedrala Fecioarei din Kazan, Palatul de Iarna, Insula Vasilievsky - cea mai mare insula de pe raul Neva, de unde vom admira cea mai frumoasa priveliste a orasului, Catedarala Sf. Isaac, fortareata lui Petru si Pavel, Piata Senatului, Piata Palatului - una dintre cele mai impresionante din Europa. Cazare la hotel hotel Dostoevsky 4* sau similar.

Ziua 4 (31.12): SANKT PETERSBURG - PUSKIN (optional)

Mic dejun. Astazi, va propunem o excursie optionala in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Caterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului. Seara (optional), cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului.

Ziua 5 (01.01): SANKT PETERSBURG - PETERHOF (optional) LA MULTI ANI 2018!

Timp liber pentru odihna. Dupa-amiaza, optional, va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 34 km de St. Petersburg. Vom admira Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada.

Ziua 6 (02.01): SANKT PETERSBURG

Dupa micul dejun, vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei - astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeu de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt gazduite in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. In continuare vom vizita fortareata Petru si Pavel - cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus - acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi din fostii tari ai Rusiei. Optional, seara traditionala cu program de folclor rusesc la un restaurant local.

Ziua 7 (03.01): SANKT PETERSBURG - BUCURESTI 

Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa AEROFLOT catre Bucuresti cu decolare la ora 05:55. Schimbarea cursei la Moscova si sosire la Bucuresti la ora 11:40.

 

 SERVICII INCLUSE

 • transport cu avionul Bucuresti – Moscova cu retur Sankt Petersburg – Bucuresti cu compania Aeroflot;
 • transport cu avionul cursa interna: Moscova – Sankt Petersburg;
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;
 • 6 nopti cazare cu mic dejun: 2 nopti in Moscova la hotel Korston 4* www.korston.ru/moscow / (sau similar), 4 nopti cazare in Sankt Petersburg la hotel Dostoevsky 4* www.dostoevsky-hotel.ru (sau similar);
 • tururi panoramice cu ghid local in Moscova si Sankt Petersburg;
 • 1 cina la restaurantul hotelului in Moscova;
 • vizitarea Catedralei Sf. Vasile;
 • vizita Metrou Moscova - cu intrare la statiile reprezentative;
 • vizitarea Complexului Kremlin (inclusiv Armureria);
 • vizitarea fortaretei Petru si Pavel;
 • vizitarea Muzeului Ermitaj;
 • insotitor roman de grup.

 

 NU SUNT INCLUSE 

 •  taxe de aeroport: 180 EURO/persoana (pot suferi modificari)
 •  taxa viza si procesare acte: 70 EURO/persoana
 •  bacsisuri (se practica): 25 EURO/persoana, se achita prin insotitorul de grup, la sosirea in Rusia
 •  asigurare medicala obligatorie LEXGARANT obtinuta de agentia Tour-Operatoare. Detalii necesare: nume, prenume, data nasterii.