aici vine cautarea avansata

Cautare oferta dupa:

Rezervare bilete avion

Poti comunica rezervarea direct agentului online!

Cracovia

Targuri de Craciun

Detalii oferta:

 TARG DE CRACIUN LA CRACOVIA,

AUSCHWITZ & WIELICZKA

 

Cracovia este unul dintre cele mai vechi si mai mari orase din Polonia. A fost considerată ca fiind unul dintre municipiile importante ale Poloniei din punct de vedere artistic, cultural şi ştiinţific si reprezinta totodata fosta resedinta a regilor polonezi fiind considerata de multi ca fiind inima Poloniei, avand o istorie de peste 1000 de ani.

Auschwitz  numit generic “muzeu”, complexul memorial de la Auschwitz-Birkenau este in primul rand un loc in care oamenii de astazi ar trebui sa rememoreze, sa inteleaga la modul cel mai profund greselile trecutului si sa invete din moarte cum sa construiasca o lume mai buna.

 

  Ziua 1.  Plecare din Baia Mare ora 08.00. Se tranziteaza Ungaria si Slovacia. Seara cazare la hotel de 3* in Cracovia.

  Ziua 2.  Mic dejun ora 08.00. Amplasat într-un cadru natural deosebit, într-o vale situată la poalele Munţilor Carpaţi, pe malul fluviului Vistula, orașul polonez Cracovia este unul din cele mai frumoase orase medieval. Se viziteaza complexul Wawel (Castelul Regal, Catedrala, Turnul Dragonului). Tur de oras pietonal cu vizitarea urmatoarelor obiective: Biserica Petru si Pavel, Strada Kanonicza, Biserica Sf. Andrei, Piata Principala, Biserica Sf. Maria,  Poarta Sf. Florian, Barbicana. Timp liber pentru cumparaturi. In perioada Craciunului vom participa la targul special organizat in centrul ivechi al orasului. Seara cazare la acelasi hotel 3*.

  Ziua 3. Mic dejun ora 08.00. Se viziteaza Salina Wieliczka, care este localizată în orașul Wieliczka, în sudul Poloniei, în zona metropolitană a orașului Cracovia. Atracțiile minei includ zeci de statui, trei capele și o întreaga catedrală, care au fost sculptate în sare de mineri. Cele mai vechi sculpturi sunt completate de noile sculpturi realizate de artiștii contemporani. Aproximativ 1,2 milioane de oameni vizitează mina de sare Wieliczka în fiecare an. Plecare spre Auschwitz (aprox. 60 km distanta de Cracovia). Se viziteaza complexul Auschwitz – Birkenau, cel mai mare lagar de concentrare datorita infrastructurii feroviare si rutiere. Plecare spre casa, sosire in functie de traseu si formalitatile vamale.

 

DATE DE PLECARE 2017

Loc în cameră DBL/TRPL

Supl. SINGLE

COPIL  6-12 ani

01.12.2017

115 €

40 €

100 €

 

 

Tariful  include:

Tariful NU  include:

· transport cu autocar, clasificat 3*

·  2 cazări cu mic dejun în hotel 3*

 · vizitele cuprinse în program; 

·  ghid autorizat de Ministerul Turismului

     · asigurarea medicala

·        intrările la obiectivele turistice