aici vine cautarea avansata

Cautare oferta dupa:

Rezervare bilete avion

Poti comunica rezervarea direct agentului online!

Spania-Mallorca Perla Balearelor

a

Detalii oferta:

Spania-Mallorca Perla Balearelor

479 euro persoana /sejur 

DATĂ DE PLECARE 2017: 21.09 

 

     Mallorca este cea mai mare dintre insulele Baleare, situată între Ibiza și Menorca, în bazinul Mării Mediterane. Mallorca are o suprafață de 3640 kmp, 110 km lungime  și 76 km lățime (intre N si S). Întreaga insula se bucura de o mare varietate de la coastele și golfurile mărginite de palmieri până la lanțurile muntoase din interiorul insulei cu înălțimi de până la 1500 m. Cele mai populate stațiuni sunt pe partea dreapta a golfului Palmei (Can Pastilla, Playa de Palma și Arenal) și în partea sud-vestica a insulei: Santa Ponca, Palma Nova și Magaluf. Capitala insulei este Palma de Mallorca, destinație preferată de turiștii germani și britanici pentru plajele superbe și viața de noapte, fiind situată în partea de sud-vest a insulei, într-un golf. Orașul este puternic marcat de trecutul său istoric, martor fiind caracterul vechi al monumentelor și edificiilor istorice. De vizitat caterala La Seu, impunatoarea catedrala gotica construită de Jaime I, primul cuceritor al insulei, centrul vechi al orașului și El Pueblo Espagnol, un muzeu în aer liber cu case tradiționale, dar de la tipic maur la tipic maiorchin, Museo de Mallorca, Fundación Pilar y Joan Miró, Muzeul de Arta Spaniola Contemporana. 

 

   El Arenal Cunoscută deasemenea ca Playa de Plama, este marginită de o faleză, de magazine, restaurante și discoteci. Plaja, din nisip alb fin, are o lungime totală de 4600 m și o lățime de 50 m, apa mării este cristalină, iar valurile nu sunt foarte puternice.

 Can Pastilla Situată în continuarea plajei El Arenal, în apropierea Clubului Maritim din Sant Antoni de la Platja, are o lungime de 270 m și o lățime de 65 m; nisipul (alb și fin) la fel ca și apa (cu valuri liniștite) sunt de mare calitate. Peguera Torá este destul de îngusta (180 m – lungime, 65 m – lățime), iar vegetația de pini maritimi ajunge până la plaja din nisip alb și fin. Deși valurile nu sunt foarte puternice, se poate practica cu succes windsurf-ul.

 Playa de Palma Statiunea Playa de Palma incepe din C'an Pastilla si se sfarseste in El Arenal. Playa de Palma este o zona care se afla intre municipiile Llucmajor si Palma de Mallorca, la putina distanta fata de aeroportul din Palma de Mallorca si fata de capitala. Zona comunica foarte bine pe sosea cu aeroportul si capitala. Aici intalnim cea mai mare concentratie de hoteluri din Mallorca,reprezentata de un centru turistic desfasurat pe aproximativ 4.600 de metri de plaja (Arenal) la est de golful Palma de Mallorca. In zona exista o multime de hoteluri, baruri, restaurante, discoteci, zone comerciale, companii de inchirieri auto/ moto/ biciclete, agentii de turism, un parc acvatic, dar si zone special destinate practicarii diferitelor sporturi: terenuri de tenis, centre de scufundari, schi nautic, windsurf, golf. 

  Inca Piata saptamanala Inca, ce se desfasoara in fiecare joi, este o manifestare extrem de fascinanta. In fiecare saptamana sunt aduse o mare varietate de bunuri. Aici aveti posibilitatea de a vizita si o fabrica de pielarie, Inca fiind centrul de prelucrare a pielii din Mallorca. 

 Catedrala La Seu Impunatoarea catedrala gotica Le Seu a fost construita de Jaime I, primul cuceritor al insulei, pe locul unei foste moschei. Domina capitala din Palma, constructia fiind impozanta. Lungimea este de 121 metri iar inaltimea de 55 de metri. Lumina patrunde in interior prin 61 de vitralii si 5 rozete. Cea mai mare dintre rozete are diametrul de 11,15 metri si poarta denumirea de Steaua Diminetii

  Castelul Bellver Castelul e o veche resedinta a regilor din Mallorca si, in acelasi timp, o fortareata militara. Era locul de intalnire a tuturor drumurilor spre Palma, atat a celor maritime, cat si a celor terestre. Opera arhitectului Pedro de Salva a fost finalizata in 1314, dupa 14 ani de la demararea constructiei. Este situat pe un deal, la o inaltime de 37 metri si la o distanta de 2 kilometri de centrul orasului, fiind un loc de panorama deosebit. De altfel, chiar numele castelului – Bellver – inseamna “vedere frumoasa. 

  Parcurile de distracţii din Mallorca. Pe insula Mallorca se găsesc suficiente parcuri acvatice încat să nu te plictisești un sejur întreg: Aqualand-ul din S’Arenal, Aquapark-ul din Magalluf, Hidropark-ul din Port d’Alcudia, Marineland din Portals Nous și Western Water Park din Magalluf. Toate acestea au tobogane și piscine, ba unele au chiar și show-uri cu delfini. În plus, pe insulă mai există și un Safari Zoo prin care se pot face plimbari cu mașina de teren pentru a vedea girafe, zebre și maimuţe sau se pot vizita „baby zoo” unde există elefanţi și reptile născuţi în captivitate. 

 

Excursii gratuite

  Orasul Palma de Mallorca Intenția este de a vă introduce puțin în istoria insulei oferindu-vă ocazia de a cunoaște monumentele istorice de mare interes cum ar fi: Castelul Bellver (vedere panoramica, video, fotografii interesante), Catedrala (ocazie deosebită de a cunoaște opera maestră a arhitectului catalan Antonio Gaudi și a arhitectului mallorquin Miquel Barcelo, intrarea în catedrală este opțională (4Eur/ persoană). Apoi, pierzându-vă printre straduțe medievale puteți descoperii magazine și boutique -uri interesante.

Această excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE.

 

Nu ratați excursiile opționale

  Valldemosa Dintre toate orașele din Baleares, în Palma, se găsesc cele mai multe locuri istorice. Regii creștini, conducătorii arabi și negustorii evrei și-au lăsat amprenta asupra acestei capitale. Următorul oraș, Valldemossa, pentru majoritatea turiștilor este un punct de referință în vizitarea insulei. Acesta își datorează renumele în mare parte lui Frederic Chopin și George Sand. Vom face un tur al orașelului unde putem admira una dintre cele mai frumoase strădute din Mallorca și vom degusta lichioruri tradiționale

  Turul Insulei Această excursie vă conduce din sudul insulei spre centrul acesteia, cu un mic popas în orașul Inca, cunoscut pentru produsele de pielărie. După străbaterea serpentinelor munțiilor Tramontana, vă veți îndrepta spre nordul insulei unde veți ajunge la Sa Calobra. Timp liber pentru masă, pajă și înot. În continuare se face o croazieră spre portul Soller, putând astfel admira litoralul stâncos de vest al insulei. Portul Soller se întinde într-o superbă cală, încojurat de livezi cu portocali. Straduțele idilice vă conduc spre o catedrală din sec. al XV-lea, Sant Bartolomeu monument emblematic al orașului. Drumul de întoarcere de la Soller spre Palma se va efectua cu trenulețul.

  Formentor-Port Pollenca Prin această excursie veți avea prilejul să traversați toată insula de la sud până la nord, admirând minunatele priveliști pe care această insulă vi le oferă. Prima oprire o vom face în orașul Sineu (Alcudia) unde în fiecare miercuri se defășoara un targ tradițional. Drumul continuă spre Pollença unde veți îmbarca într-o croazieră ajungând astfel la splendida plajă Formentor. Hotelul Formentor a gazduit mulți membri ai caselor regale europene și personalități ale vieții mondene. Aici beneficiați de timp liber pentru plajă, după care vă veți întoarce spre Palma.

  Croazieră pe mare Mallorca se laudă cu golfuri spectaculoase, porturi luxoase iar noi vom călători de-a lungul coastei sudice ale insulei admirând stațiuni celebre iar echipajul vasului va găti pentru dumneavostră tradiționala paella și vă va servi ensaïmada, desertul tipic mallorquin. Sangria nu va lipsi nici ea aducând buna dispoziție pe vas. Vom asista și la o prezentare de cosmetice tradiționale.

  Show flamenco FUSIÓN ENCORE este un show dinamic, vibrant, colorat, amuzant, senzual și cu un ritm rapid. Scenă după scenă vă va lua respirația. Lăsați-vă conduși într-o lume internațională de diferite stiluri și culturi, de la est la vest, trecând și prin Spania, unde vă puteți bucura de cele mai frumose show-uri de flamenco. 

  Peșterile și plaja Puerto Cristo Insula este faimoasă pentru splendidele peșteri care îi împânzesc teritoriul, iar noi vom vizita peștera Drach, de asemenea vom vizita vestita fabrică de Perle de Mallorca. iar întoarcerea spre hotel va fi precedată cu o oprire în golful Puerto Cristo

 

Complex Luna-Luna Park –Adults Only 3*sau similar

 

  Localizare Hotelul este situat în stațiunea Arenal, în apropierea plajei, pe coasta centralsudica a Insulei Mallorca. Hotelul se află la 15 km de capitala Palma de Mallorca, 8 km de aeroport și la 200 m de centrul comercial al stațiunii. Situat în golful Palma, hotelul Seramar Luna - Luna Park este la 5 minute de mers pe jos de golful din S'Arenal.

  Facilități hotel Hotelul Luna - Luna Park este format din 2 clădiri vecine, cu facilităţi comune. Aflat lângă o pădure de pini, are grădini frumoase şi terase cu şezlonguri. Hotelul dispune de recepție, birou de schimb valutar, cameră pentru bagaje, bufet-restaurant, snack-bar, lounge-bar, sală de conferințe cu o capacitate de 175 locuri, un program de divertisment (din iunie până în septembrie) și o atmosferă muzicală fantastică, personal multilingv, meniuri cu diete speciale (la cerere).

  Facilitățile camerelor Hotel dispune de un total de 552 de camere confortabile și spațioase. Toate camerele hotelului, modern mobilate, sunt dotate cu balcon sau terasă, baie cu duș, linie telefonică directă, seif (extra). Multe dintre camere au vedere la mare, piscină sau la gradină

 

PREȚUL INCLUDE:

 Transport avion București – Mallorca – București

7 nopți cazare la hotel de 3*

 All inclusive

Transfer aeroport

 hotel - aeroport

 Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație care oferă suport și țin legătura cu organizatorul pentru buna desfășurare a programului. Serviciul include preluarea de la aeroport și însoțirea turiștilor până la hotel, precum și preluarea de la hotel și însoțirea turiștilor până la aeroport în ziua plecării. De asemenea, asistența oferă variante pentru excursii opționale și acompaniază turiștii în deplasarea către obiectivele turistice.

½ zi excursie opțională inclusă, tur panoramic Palma de Mallorca

 

PREȚUL NU INCLUDE :

 Taxe de aeroport 95 euro /persoană

 Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno

 Taxa de stațiune (se va plăti la hotel, 1,1 euro/ pers / zi)

 Intrările la obiectivele turistice din program și alte taxe și cheltuieli personale