aici vine cautarea avansata

Cautare oferta dupa:

Rezervare bilete avion

Poti comunica rezervarea direct agentului online!

SkiStart

Un nou concept

Detalii oferta:

 

SkiStart
 
Vrei sa faci parte din elita SkiPlus ?

Vino cu noi 6 zile în inima Alpilor. Împreună cu oameni la fel de pasionați de ski ca și tine! 

Kaprun, Austria - 07 - 12.11.2017

De la 359 euro/ persoana

vezi aici concept SkiStart

SkiStart
Este primul eveniment al sezonului de iarnă, organizat de echipa SkiPlus special pentru iubitorii schiului și al snowboard-ului. El este atent gândit pentru pasionații sporturilor de alunecare pe zăpadă, pentru cei ce abia așteaptă să pățească într-un nou sezon.
 
Pe lângă destinația exclusivistă, echipa SkiPlus ți-a pregătit un program de excepție. În fiecare seară, după o zi lungă și plină de schi, la hotel te așteaptă activități menite să-ți stârnească interesul, activități menite sa te poarte într-o lume a profesioniștilor. Aici vom intra în contact cu cele mai noi apariții în materie de echipament de schi, vom învăța cum se savurează un vin de calitate și cum se recunoaște un trabuc bun, vom cunoaște poveștile impresionante ale schiorilor de performanță și vom râde cu toții la show-ul de stand-up pe care ți l-am pregătit pentru ultima seară. Nu uita să îți aduci și costumul de baie deoarece stațiunea Kaprun îți pune la dispoziție 2 kilometri de piscine și saune ale centrului Tauern SPA Thermal Springs & Wellness Resort.
 
Domeniu Schiabil
*Domenii schiabile ghețarul Kitzsteinhorn, Maiskogel, Schmittenhö
*Peste 49 de instalații pe cablu
*Aproximativ 138 km de pârtii
*Altitudine max. 3029 m
*Fun-park
*Snowpark
 

Skipass-ul Zell am See/ Kaprun vă permite accesul la peste 49 instalații de transport pe cablu și în jur de 138 km de pârtii în cele două domenii schiabile Maiskogel și Schmittenhöhe, precum și la ghetarul Kitzsteinhorn – care se întinde până la 3029 m altitudine

Domeniul schiabil atrage cu 41 de km de pârtii cu toate gradele de dificultate. Pentru avansați o destinație bună este pârtia Black Mamba, o autentică provocare cu 63 grade de înclinare. Din Kaprun ajungeți la ghețar cu Gletscherjet sau cu Panoramabahn.
 
Fiecare dintre cele 3 domenii schiabile are un fun-park cu Tables, Slides și Jumps. Kitzsteinhorn a fost înființat ca primul ghețar schiabil din Austria, în prezent fiind deschis sporturilor de iarnă 365 de zile pe an. Ghețarul depășește altitudinea de 3.000 de metri înalțime, fiind înconjurat de spectaculoasele piscuri ale Alpilor austrieci.
 
Ghețarul se bucură de versanți mari și generoși, cu pârtii acoperite de zăpadă naturală, având și opțiuni pentru iubitorii de Freeride, dar și trei Snowpark-uri pentru practicanții de sporturi extreme.
 
Situată la o altitudine de 3.029 de metri deasupra mării, stația montană Gipfelwelt 3000 aflată pe piscul Kitzsteinhorn îți dă posibilitatea de a admira o priveliște ce îți taie respirația de pe platforma numită „Top of Salzburg“, platformă situată în cel mai înalt punct din regiunea Salzburg. La ea se poate ajunge pe tot parcursul anului chiar și fără să fii alpinist. Sus de tot, deasupra stațiunii, de pe ghețarul Kitzsteinhorn se întinde în fața ochilor priveliștea splendidă a vârfurilor uriașe ale Alpilor și a naturii virgine din Parcul Național Hohe Tauern.
 
Nici o destinație plasată la o asemenea altitudine nu este atât de ușor accesibilă și nu oferă în același  timp o asemenea perspectivă asupra celei mai mari rezervații naturale din zona Alpilor și asupra celor mai impunătoare piscuri ale Austriei, cum ar fi: Großglockner (3.798 m), Großvenediger (3.662  m) și Hocheiser (3.206  m).
 

 

Luând în considerare cinematograful cu ecran panoramic ‘’Cinema 3000’’, cele două platforme de unde te poți bucura de priveliștea ce ți se deschide în fața ochilor și prin Galeria Parcului Național Hohe Tauern, situată într-o peșteră cu o lungime de 360 m, stația montană  Gipfelwelt 3000 îți introduce vizitatorii în lumea mistica a Kitzsteinhorn-ului.
 
Lecții de ski
Rezervă lecțiile de ski pentru evenimentele SkiPLus încă din țară!
SkiStart
I. Lecții private de ski cu instructori români: 2 ore. Tarif: 250 EUR (TVA inclus) pentru program de 2 ore/sesiune timp de 4 zile.
Sesiuni între orele:
      -          08:45 – 11:00
      -          11:00 – 13:15
      -          14:00 – 16:15
II. Lecții de ski în grup cu instructori de ski români: 2 ore. Tarif: 125 EUR (TVA inclus) pentru program de 2 ore/sesiune timp de 4 zile.
Sesiuni între orele:
      -          08:45 – 11:00
      -          11:00 – 13:15
      -          14:00 – 16:15
 
Conceptul orelor de ski
• Lecțiile private sunt dedicate EXCLUSIV schiorilor de nivel intermediar sau avansat.
• Lecțiile de grup sunt dedicate EXCLUSIV schiorilor de nivel inițiere sau începător.
• Lecțiile de grup sunt formate din 4-5 paricipanți.
• Oferim lecții (private sau de grup) la cerere pentru: copii, Freeride.
 
 “De ce să alegi lecțiile de ski – recomadate de Christian Tour”
 
*Școala de schi Progressive Sports este fondată în 2006 și este printre primele companii organizatoare de tabere de ski pentru copii din România.
*Peste 100+ de tabere (ski + vară), peste 2.500 de copii participanți la programele noastre, 800+ adulți în școala de ski.
 
*Desemnată cea mai bună școală de ski/snowboard în 2014, 2015, 2016 de către Asociația pentru Promovare și Dezvoltare a Turismului Prahova.
*Echipa este formată din foști schiori de performanță, monitori de schi cu peste 10 ani experiență, monitori de schi formatori și cu experiență internațională.
 
*Echipa de instructori este atestată de Ministerul Muncii, Școala Română de Schi, Asociația Națională a Monitorilor de Schi, Asociația Naționala a Școlilor de Schi, Federația Română de Schi Biatlon.
*Schiul Alpin este printre cele mai complexe sporturi cu o multitudine de elemente de forță, coordonare, echilibru, alunecare – toate în același timp.
 *Recomandăm învățarea și perfecționarea schiului cu monitori profesioniști atât pentru siguranța pe pârtii cât și pentru deprinderea unor mișcări corecte și eficiente, fără de care nu putem evolua în sport.
 
NIVELUL DE SKI
* Nivel începător start: Nu a mai schiat niciodată;
 
* Nivel începător: Am schiat o dată/ de două ori CU monitor și știu să alunec în plug;
  Nivel începător: Am schiat o dată/ de două ori FĂRĂ monitor și știu să alunec în plug;
 
* Nivel începător mediu: Știu să cobor CU monitor o pârtie foarte ușoară (verde);

   Nivel începător mediu: Știu să cobor FĂRĂ monitor o pârtie foarte ușoară (verde);

* Nivel mediu: Știu să cobor CU monitor o pârtie ușoară-medie (albastră);
   Nivel mediu: Știu să cobor FĂRĂ monitor o pârtie ușoară-medie (albastră);
 
* Nivel intermediar: Știu să cobor CU monitor o pârtie medie-grea (roșie);
   Nivel intermediar : Știu să cobor FĂRĂ monitor o pârtie medie-grea (roșie);

 

* Nivel avansat: Schiez foarte bine, vreau să mă perfecționez.