aici vine cautarea avansata

Cautare oferta dupa:

Rezervare bilete avion

Poti comunica rezervarea direct agentului online!

Fiordurile Norvegiene (Kiel) - MSC Cruises - MSC Preziosa - 7 nopti

Zbor din Bucuresti

Detalii oferta:

Fiordurile Norvegiene (Kiel) 

MSC Cruises - MSC Preziosa - 7 nopti

Descriere croaziera
 
 
 
 
 
01 Septembrie Bucuresti - Hamburg - Kiel
Intalnire cu insotitorii de grup la Aeroportul Otopeni la ora 04:25 pentru imbarcare pe cursa Lufthansa cu destinatia finala Hamburg. Zborul va fi la ora 06:25 si vom face o escala in Munchen . Vom lua apoi transferul din Hamburg spre portul din Kiel, unde ne vom imbarca pe vasul MSC Preziosa pe itinerariul de mai jos:
 
Copenhaga este unul dintre cele mai vechi si frumoase orase europene. Capitala Danemarcei abunda de cladiri cu o arhitecura uimitoare, restaurante renumite si numeroase atractii turistice, cu o istorie de invidiat. Copenhaga ofera vizitatorilor ocazia de a se plimba pe canalele sale, de a lua picnicul pe malul lacului sau a admira plaja. Desi este un oras dinamic, plin de viata, Copenhaga a reusit sa isi pastreze sarmul provincial si atmosfera specifica oraselor mici.
 
Un paradis natural în sudul Norvegiei
 
 
 
 
Hellesylt si Geiranger sunt doua sate norvegiene aflate la fiecare dintre cele doua capete ale faimosului fiord Geirangerfjord, inclus in patrimoniul UNESCO. Lonely Planet a stabilit ca Geiranger este cea mai buna destinatie din Scandinavia, in timp ce in Hellesylt se spune ca are cele mai bune standarde de viata.Fiordul Geiranger este o regiune intens vizitata mai ales pentru peisajele de o frumusete aproape ireala, pentru zgomotul cascadelor ce creaza un fel de muzica a naturii si pentru multitudinea pasarilor care nu fac decat sa intregeasca acest peisaj unic. 
 
 
 
 
 
Imagini pentru bergen
 
 
 
Bergen, este al doilea oras ca marime din Norvegia, cu o istorie ce dateaza de mai bine de 1000 de ani, fiind de asemenea  poarta catre fiorduri. Orasul este perfect de vizitat daca sunteti pentru prima data in Norvegia si vreti sa vedeti nu doar obiective turistice culturale si istorice, ci vreti sa vedeti si obiective naturale, si anume fiordurile si de asemenea, sa vedeti cum e viata norvegienilor si sa le cunoasteti cultura si obiceiurile.
 
 
 
 
 
 
 
 
Imagine similară
 
 
 
 
 
Flam este o alta destinatie populara aflata pe bratul Aurlandsfjord al fiordului Sognefjord – cel mai mare din Norvegia. Cei mai multi turisti ajung aici pentru a se plimba pe calea ferata Flam, cea mai abrupta din lume. Traseul urca 900 de metri de-a lungul a 20 de kilometri de serpentine si a fost votat printre cele mai bune 20 de trasee de cale ferata din lume.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kiel, ani la rand un important oras naval si maritim, este caracterizat azi de o scena studenteasca vivace si un stil de viata relaxat. Acest lucru poate fi trait in locatia pitoreasca a capitalei landului din Fiordul Kiel, dar si in centrul modern si mare al orasului, pe strada Daneza, strada reprezentativa din Kiel, cu constructiile ei din Epoca Fondatorilor, pline de sarm maritim.
Imagini pentru kiel
 
 
 
 
 
08 Iunie: Transfer din Kiel spre Hamburg si zborul spre Bucuresti
Dupa ce vom debarca in Kiel vom lua transferul spre aeroportul din Hamburg unde ne vom imbarca pe cursa  Lufthansa cu destinatia Bucuresti. Zborul va fi la ora 13:00 cu o escala in Munchen iar in Bucuresti vom ajunge la ora 18.05.
 
 
 
 
TARIFE: 
 
Tip cabina
Tarif Early Booking
(pana in 20.01.2018)
Tarif Standard
(dupa 21.01.2018)
Cabina interioara fantastica
1219 €/pers
1319 €/pers
Cabina exterioara cu geam bella
1305 €/pers
1405 €/pers
Cabina exterioara cu geam fantastica
1399 €/pers
1499 €/pers
Cabina cu balcon bella
1443 €/pers
1543 €/pers
Cabina cu balcon fantastica
1538 €/pers
1638 €/pers
Al treilea/patrulea adult in cabina bella
989 €/pers
1089 €/pers
Al treilea/patrulea adult in cabina fantastica
1069 €/pers
1169 €/pers
Infant (0 - 1,99)in cabina bella sau fantastica
535 €/pers
535 €/pers
Primul copil (2 - 17,99) in cabina bella sau fantastica
620 €/pers
670 €/pers
Single interioara fantastica
1946 €/pers
2046 €/pers
Single exterioara cu geam bella
2104 €/pers
2204 €/pers
Single exterioara cu geam fantastica
2282 €/pers
2382 €/pers
Single exterioara cu balcon bella
2389 €/pers
2489 €/pers
Single exterioara cu balcon fantastica
2600 €/pers
2700 €/pers
 
 
 ORARUL ZBORULUI: 
 
 
 

VEZI AICI DESCRIEREA COMPLETA