aici vine cautarea avansata

Cautare oferta dupa:

Rezervare bilete avion

Poti comunica rezervarea direct agentului online!

Islanda si Europa de Nord (Hamburg) - MSC Cruises - MSC Meraviglia - 11 nopti

Zbor din Bucuresti

Detalii oferta:

Islanda si Europa de Nord (Hamburg)

MSC Cruises - MSC Meraviglia - 11 nopti

 

Descopera Tara Ghetii si a Focului, locul perfect pentru aventuri in aer liber pe tot parcursul anului. Peisaje epice, oameni calzi si prietenosi, noptile insorite de vara si zilele de iarna intunecoase iti vor oferi o experienta de neuitat.

 

Descriere croaziera

Hamburg
Hamburg este numele unuia din cele 16 landuri federale ale Germaniei. Orasul este al doilea ca numar de populatie din Germania si al saptelea din Uniunea Europeana. Este centrul "regiunii metropolitane europene Hamburg”.
Hamburg este orasul cu cele mai multe poduri din Europa (2 496), mai multe ca Venetia (400), Amsterdam (1.200) si Londra impreuna, astfel este cunoscut si sub numele de „Venetia nordului”
Turistii se pot bucura de turul orasului, vizitarea muzeelor dar si multe evenimente culturale si muzicale.
 
 
 
Lerwick
Lerwick este cel mai nordic oras din Scotia, unica localitate cu statut de oras si centrul administrativ din Insulele Shetland. Situat pe malul de est a insulei Mainland, la o distanta de 160 km de coasta nordica a Scotiei, 340 km de la Aberdeen, 370 km de la Bergen si 370 km de la Tórshavn.
Numele orasului deriva din fuziunea de cuvinte norvegiene, Leir si Vik, in traducere - Golful nebun.
Orasul pune la dispozitia turistilor o multime de activitati: scufundari, catarari, caiac, surf, golf, ciclism. Orasul si imprejurimile ofera peisaje de vis: stanci, plaje, flora si fauna. Din Lerwick se poate admira si Aurora Boreala.
 
Reykjavik
Reykjavík este capitala Islandei, cel mai mare oras din aceasta tara si capitala cea mai nordica din lume, fiind aflata foarte aproape de cercul polar. Se afla in sud-vestul tarii, in golful Faxaflói - o regiune cu multe peninsule, insule si stramtori.
Etimologia Reykjavík-ului se datoreaza multelor izvoare termale din jurul acestei regiuni, Reykjavík traducandu-se prin „golful aburilor”.
Orasul este locatia perfecta pentru famiile active si copii curiosi. Si ofera nenumarate posibilitati pentru turisti: pescuit, golf, calarie, plimbari, tururi cu bicicleta sau cu Super Jeep-urile.
 
Isafjordur
Isafjordur este un oras din nord-vestul Islandei si cel mai mare al regiunii Westfjords. Centrul are cladirile construite din lemn vechi si este aproape neschimbat din secolul XVIII.
Orasul ofera posibilitati de explorare a naturii, o mare varietate de tururi dar si de practicare a sporturilor de iarna si trasee de hiking.
 
Akureyri
Akureyri este un oras aflat in nordul Islandei, situat pe malul raului Glerá, orasul portuar este amplasat la 50 km sud de cercul polar, oferind turistilor o baza de plecare spre nord, spre insula Grímsey sau cascadele Aldeyjarfoss, Goðafoss si lacul Mývatn.
Orasul ofera posibilitati de divertisment si relaxare precum pescuit, ciclism, scufundari, golf, hiking, calarit, rafting, patinaj, bai termale, muzee, tururi cu Husky sau snowmobil, ski si multe altele.
 
Invergordon
Invergordon este un oras port situat in tinutul Ross & Cromarty din Highland – Scotia si este un renumit centru al productiei de whisky.
Orasul si-a primit numele in onoarea unui fost nobil local Sir William Gordon al carui castel domina si astazi imprejurimile. 
 

 

 

TARIFE:

 Detalii zbor

Companie aeriana Lufthansa
Data
Plecare din
Destinatie
Ora plecare
Ora sosire
29-Jul-18
Bucuresti
Munchen
06:15
7:15
29-Jul-18
Munchen
Hamburg
09:15
10:30
9-Aug-18
Hamburg
Munchen
13:15
14:30
9-Aug-18
Munchen
Bucuresti
15:15
18:10

 

VEZI AICI PROGRAM COMPLET