aici vine cautarea avansata

Cautare oferta dupa:

Rezervare bilete avion

Poti comunica rezervarea direct agentului online!

Scotia – Castele, fratii secrete si scotch

Program nou

Detalii oferta:

Scoția – Castele, frăţii secrete şi  scotch

Stirling –Loch Lomond – Glengoyne – Loch Ness – Higlands– Fort William – Inverness – Oban - Inveraray –Glencoe – Glasgow –Paisley Abbey  

Edinburgh – Rosslyn Chapel – Codul lui Da Vinci – Dundee – Perth – St Andrew

 

De la  495 €
(Prețul afișat este de persoană în cameră dublă)
 
Date de plecare
2018: 12.04, 19.04, 26.04, 01.05, 03.05, 08.05, 10.05, 15.05, 17.05, 22.05, 24.05, 29.05, 31.05,
05.06, 07.06,18.09, 20.09, 25.09, 27.09, 02.10, 04.10, 09.10, 16.10.2018
 
 
Pretul include: Pretul nu include:

·   Transport avion București – Glasgow– București

·   7 nopți cazare la hotel de 4*

·   Mic dejun și cină (2 mese pe zi - conform programului, în ziua sosirii se asigura cina, în ziua plecării mic dejun)

·   Transfer aeroport – hotel - aeroport

·   Asistența turistică este asigurată de reprezentanții din destinație care oferă suport și țin legătura cu organizatorul pentru buna desfășurare a programului. Serviciul include preluarea de la aeroport și însoțirea turiștilor până la hotel, precum și preluarea de la hotel și însoțirea turiștilor până la aeroport în ziua plecării. De asemenea, asistența oferă variante pentru excursii opționale și acompaniază turiștii în deplasarea către obiectivele turistice.

·   ½ zi excursie opțională inclusă, tur panoramic Glasgow.

·   ½ zi excursie opțională Paisley pentru  posesorii de Senior Voyage Club Card

·   Taxe de aeroport 125 euro /persoană.

·   Asigurare medicală de călătorie și asigurarea storno.

·   Taxa de stațiune (se va plăti la hotel)

·   Mesele de prânz.

·   Intrările la obiectivele turistice din program și alte taxe și cheltuieli personale.

·   *Supliment 30 euro/persoană pentru plecările din perioada 29.05 – 07.06.2018 și 18.09 – 27.09.2018

 

Dacă întrebi un cinefil, Scoția este țara lui Sir Sean Connery și a lui Harry Potter. Pentru un pasionat de istorie, tradiții și legende este țara castelelor medievale, a bărbaților în kilt-uri suflând în cimpoaie, a Monstrului din Loch Nessși Zidului lui Hadrian. Pentru fanii serialului Game of Thrones”,Scoțiarămâne ținutul numit “Winterfell” unde domnește Casa Stark și rege este John Snow. Pentru orice conoisseur în ale lichiorurilor fine, este țara distileriilor de whisky. Scoția este o țară cu adevărat fascinantă care își așteaptă vizitatorii cu căldură și ospitalitate.

Hai să aflăm împreună de ce este Scoția și o destinație de vacanță atât de specială pentru noi!
 
Atracții
Edinburg
Orice călătorie în Scoţia ar trebui să înceapă în capitală – Edinburgh. Acest oraş nu este doar centrul cultural al Scoţiei, ci şi una dintre cele mai frumoase oraşe europene. Deşi nu se afla prea des pe lista celor mai populare oraşe de pe bătrânul continent, Edinburgh ascunde o mulţime de lucruri interesante pentru orice turist -  castele desprinse din poveşti, localnici prietenoşi şi peisaje superbe.
 
Glasgow
Așezat pe malurile râului Clyde, Glasgow s-a transformat dintr-un oraș industrial în cel mai important centru cultural din Scoția, cu o mulțime de muzee interesante, galerii de artă și festivaluri variate. Numele său galez înseamnă "spațiu verde minunat", așa că nu este de mirare că Glasgow se mândrește cu nu mai puțin de 70 de parcuri și grădini elegante.
 
Loch Ness
Este imposibil să vizitezi Scoția și să nu vezi și Loch Ness cu faimosul său monstru. Nessie. Povestea lui începe cu foarte mult timp în urmă, în anul 565, când se zice că pentru prima dată zărit de către St. Columba în apele Lacului Loch Ness. De-a lungul timpului mulţi aventurieri au pretins că au zărit misterioasa creatură, dar nu există dovezi care să certifice existenţa reală a acesteia.
 
Stirling
Oraşul Stirling se ridică pe un pisc vulcanic prelung, atingând apogeul cu vestitul castel poziţionat impresionant pe culmea de  76 metri inălţime. Datorită magnificei sale poziţii strategice, castelul Stirling a fost cel mai important trofeu în războaiele de independenţă scoţiene de la sfârşitul secolului al XII-lea şi începutul secolului al XIV-lea şi poate fortareata cea mai importantă din Scoţia , reşedinţa preferată şi loc de încoronare pentru mulţi dintre suveranii Scoţiei.
 
Excursii gratuite
Glasgow
Intrăm in atmosfera scoțiană cu un popas in Glasgow pentru a parcurge un scurt tur panoramic si pietonal. Centrul vechi îți oferă numeroase opriri, fie pentru a te delecta cu o halbă de bere autohtonă, fie pentru a admira clădirile impunătoare cu arhitectură gotică de o frumusețe sobră - Sala Regală de Concerte, Catedrala din Glasgow, Piața St. George. Superbele sale clădiri victoriene fac un contrast puternic cu viața de noapte vibrantă, cu restaurantele și barurile colorate, unde se desfășoară aproape în fiecare seară concerte live. Vitalitatea acestui oraș este de-a dreptul contagioasă, iar combinația dintre caracterul urban și locuitorii săi prietenoși este captivantă.
Nota :  Această excursie se efectuează in prima zi in timpul transferului de la aeroport către hotel.
 
Excursie la Paisley
În această zi ne dedicăm unor activități tipice localnicilor: mergem la shopping (favorita britanicilor) și explorăm pub-urile, cafenelele și ceainăriile (deasemenea printre activitațile favorite ale localnicilor). Dacă Glasgow a fost capitala industriei de tutun din Marea Britanie, Paisley ar fi corespondentul industrei de textile. Ei bine, aici este prima noastră oprire. Paisley este unul dintre cele mai mari orașe din Scoția cu o istorie bogată, nenumărate situri religioase, baruri, magazine, cafenele, muzee și galerii de artă.
Iar de aici ne îndreptăm spre Glasgow pentru a explora cel mai mare oraș al Scoției. Program de voie. Ia-ți inima în dinți și pornește la pas pe străzile metropolei. Dacă te pasionează cumpărăturile, neapărat trebuie să ajungi pe celebrul bulevard pietonal, Buchanon Street. Ne întâlnim la autocar la ora stabilită și ne întoarcem la hotel.
Această excursie este BONUS pentru posesorii de CARD SENIOR VOYAGE.
 
 
Hallmark Irvine 4* (sau similar)
Localizare: Hotelul Hallmark Irivne, face parte din lanțul de Hotelul Hallmark și  este situat  la 3 km distanță de centrul orasului Irvine si  la circa 5 km distanta față de  plaja cu nisip. Aeroportul din Glasgow  se află la  40 km distanță.
 
Facilități hotel: Hotelul are 2 restaurante, lounge bar  unde se pot servi gustări și un sortiment bogat de cocktailuri și băuturi nealcoolice, servciu room-service  non stop,  recepție deschisă non-stop
îFacilitățile camerelor
Hotelul dispune de 128 de camere elegant finisate dotate cu : aer condiționat, toaletă, uscător de păr, telefon, TV satelit, birou, facilitati preparare ceai si cafea, Wi-fi gratuit