aici vine cautarea avansata

Cautare oferta dupa:

Rezervare bilete avion

Poti comunica rezervarea direct agentului online!

Circuit Benelux

Camp de lalele

Primavara perfecta

Detalii oferta:

 CIRCUIT BENELUX

cu camp de lalele si mori de vant

Ziua 1. Plecare din Cluj Napoca la orele 02:00, din Oradea la orele 05:00 înspre Passau, vechi oras comercial pe Dunare, la confluenta raurilor Inn si Illz. Plimbare pe stradutele orasului vechi, vizitam catedrala baroca, primaria si Drei Flusse Eck (Coltul celor 3 Fluvii). Timp liber. Cazare zona Passau/Nürnberg. (Cluj Napoca-Oradea-Nürnberg~1150 km)
Ziua 2. Ne indreptam spre Amsterdam,  (Amsterdam-Nurnberg~680 km), unde vizitam Gara Centrala, Piata Dam si Cartierul Rosu! Timp liber seara in Amsterdam. Cazare 2 nopti la acelasi hotel in zona Amsterdam.
Ziua 3. Dimineata vizitam Amsterdam, Venetia Nordului, unde incepem cu Fabrica de Diamante Coster Diamonds, urmeazaRijksmuseum, muzeul national cu cele mai multe capodopere ale pictorilor flamanzi; optional croaziera pe canale pentru un tur panoramic. Timp liber in Amsterdam sau optional vizita la *Vollendam, (cca. 3-4 ore) oras-port pescaresc cu case de lemn, canale si folclor specific, mori de vant, vizita ferma de lapte cu degustare de cascaval, atelier de confectionat saboti din lemn, timp liber in port. Cazare la acelasi hotel.
Ziua 4. Vizitam cea mai frumoasa gradina de primavara – Keukenhof, unde miile de lalele si alte flori de primavara asteapta vizitatorii sub cerul liber sau in pavilioane decorate. Urmeaza o vizita panoramica la Haga – Parlamentul si Palatul Pacii.  Continuam cu renumitul Rotterdam, al carui port este cel mai mare din Europa si al doilea din lume – tur panoramic al orasului modern, optional urcare in Turnul Euromast pentru o panorama “rotitoare” a portului si a orasului. Cazare zona Bruxelles, 3 noptila acelasi hotel.
Ziua 5. Vizitam Ghent, orasul lui Carol al V-lea, Catedrala Sf. Bavo cu altarul medieval celebru al lui Van Eyck, casele breslelor, Turnul cu Clopot, debarcaderul de marfuri, Timp liber. Ne continuam drumul spre Bruges, oras medieval pe canale, vizitam beghinajele, Piata Centrala, Turnul cu Clopote, Biserica Sfantului Sange. Urmeaza croaziera pe canale si cumparaturi bomboane de ciocolata. Cazare zona Bruxelles. (Lungimea traseului~260 km)
Ziua 6. Urmeaza Bruxelles – tur panoramic, Cartierul European, Palatul Regal, Palatul Justitiei, apoi tur pietonal cu Grote Markt cu casele breslelor, Maneken Pis, simbolul orasului. Timp liber. Scurta oprire la Atomium pentru poze, apoi ne indreptam spre Leuven, oras universitar renumit, sa admiram una dintre cele mai frumoase primarii din lume. Timp liber sau optional, degustare de bere la un bar local! Vizitam Waterloo, (vizita orientativa)locul bataliei finale pentru Napoleon Bonaparte. Cazare zona Bruxelles. (Lungimea traseului~150 km)
Ziua 7. Parasim Belgia si ne continuam drumul spre Luxemburg, Gibraltarul Nordului – admiram fortificatiile, Catedrala si cel mai frumos „balcon” al lumii. Ne indreptam spre Germania cu oprire la Trier, cel mai vechi oras al Germaniei, locul de nastere al lui Karl Marx – vizitam Porta Nigra, Catedrala, scurt timp liber. Cazare zona Nurnberg.
Ziua 8. Parasim orasul Nürnberg,  cu un tur panoramic, Palatul Justitiei (locul unde au avut loc faimoasele procese ale conducatorilor nazisiti, in 1945) si zidurile medievale. Pornire spre casa cu oprire la Regensburg, unde vizitam Podul Roman, Catedrala gotica, Primaria; plimbare si timp liber in orasul vechi. Sosire in tara noaptea tarziu.
 
Data de plecare
Tarif standard in camera dubla
(avans 30%)
Tarif Early Booking
>15.12.17 (avans 50%)
12.04.2018
519 euro
489 euro
Tarif Client Fidel
509 euro
479 euro
Reducere copil<12 ani: 30 euro in camera tripla (Atentie!2 hoteluri nu au camere triple)
Supliment camera single: 190 euro
Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro, se va achita, doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului,  in spatamana plecarii.
 
 
BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 15.12.2017
Tariful include:
- 7 nopti cazare la hoteluri de 3* sau tip Ibis cu mic dejun bufet (2 nopti zona Nurnberg, 3 nopti zona Bruxelles, 2 nopti zona  Amsterdam)
- transport autocar licentiat de 3*, cu scaune rabatabile, statie audio-video, A/C.
- ghid turism din partea agentiei
- taxele de drum si de parcari, taxa tranzit Germania
 
Tariful nu include:
- taxele de intrare la obiectivele turistice de pe traseu; Rijksmuseum: 17.5 euro, Turnul Euromast: 10 euro, Altarul Van Eyck: 4 euro, Keukenhof: 16 euro; taxa vaporas Amsterdam: 16 euro, Bruges: 8 euro
- *excursia optionala la Vollendam: 10 euro. Pretul include transport autocar, prezentarea producerii cascavalului a sabotilor de lemn cu traducere in limba romana+degustare cascaval, iesire in port si timp liber (minim 25 persoane)
-castile pentru audioghid; bacsisurile
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional)(mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.
- taxele de statiune la hotelurile din program, in caz ca apar in 2018 (deocamdata municipalitatile nu au introdus taxe de statiune la hotelurile rezervate)
- bacsisurile
In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.
 
Ora de imbarcare
Orasul de imbarcare
Locul de imbarcare
Tarif
05:00
Oradea
Parcarea Vulturul Negru
0
02:00
Cluj-Napoca
Bila Manastur
Gratuit
01:20
Turda
Statie autobuz Sens West
15 euro
00:00
Tg. Mures
OMV, Str. Gh. Doja
15 euro
02:30
Satu Mare
MOL, Drumul Careiului
20 euro
03:00
Carei
MOL, Bld. 25 Decembrie
15 euro
02:30
Zalau
MOL, Bld Mihai Viteazu
15 euro
02:40
Arad
OMV Centura, Calea Zimandului
15 euro
02:00
Timisoara
Parcarea Real, Calea Aradului
20 euro
Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri)