aici vine cautarea avansata

Cautare oferta dupa:

Rezervare bilete avion

Poti comunica rezervarea direct agentului online!

Istanbul - autocar Oradea

Autocar Oradea

Detalii oferta:

Excursie la Istanbul

Edirne-Istanbul-Bosfor in perioada Pastelui Catolic 

autocar din Oradea

Ziua 1. Pornire din Oradea la orele 14:00 pe ruta Cluj-Tg. Mures-Brasov-Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Edirne. Tranzitam Romania si Bulgaria pe timpul noptii. (Oradea-Edirne=1000 km, Oradea-Istanbul=1200 km)
 
Ziua 2. Sosire in Turcia. Vizita orasului Edirne, a treia capitala a Imperiului Otoman, cu cea mai mare Moschee a Turciei, construita de Sinan in secolul 16 si Caravan Sarayul. Ne continuam drumul spre Istanbul, unde ne cazam. In cazul in care sosim in timp util, vizitam pietonal Moscheea lui Suleyman Magnificul, si mormintele
familiei sale.
 
Ziua 3. Continuam vizitarea Istanbulului cu Porta Aureea – arcul de triumf al basileilor, numita de otomani Poarta celor 7 turnuri (exterior) – Yedikule – loc de trista amintire, pentru ca aici a fost inchis Constantin Brancoveanu si fiii sai dupa ce a fost mazilit, si multi alti razvratiti contra Imperiului Otoman; Biserica Ortodoxa Ecumenica cu Biserica Sf. Gheorghe (complexul este sediul Patriarhiei Ortodoxe Grecesti), Biserica Ortodoxa Romanesca, Sf. Mucenita Paraschiva, numita si Izvorul Tamaduirii.Urmeaza Palatul Dolmabahce, simbolul exagerarii si a decadentei Imperiului Otoman, construit in secolul al XVIII-lea, pe malul Bosforului. Oprire la Bazarul de Mirodenii;  optional croaziera pe Bosfor, cu ocazia caruia avem prilejul sa vedem aceasta metropola desfasurata pe doua continente. Optional seara turceasca cu cina, bauturi, muzica si spectacol. Cazare si timp liber.
 
Ziua 4. Dupa mic dejun, incepem vizita metropolei, Istanbul cu centrul istoric – Palatul Topkapi, simbolul puterii otomane cu bucatariile, apartamentele imperiale, haremul si cu vedere panoramica superba asupra Bosforului (tur ghidat de cca 3-4 ore); pauza de pranz; continuam turul cu Hipodromul, Hagia Sophia, biserica construita in secolul VI pe timpul Imparatului bizantin Iustinian, dedicata Intelepciunii, a devenit apoi moschee, iar azi e muzeu. Urmeaza  Moscheea Albastra, capodopera a lui Sinan, construita in secolul al XVII-lea pe timpul Sultanului Ahmed I.
 
Ziua 5. Pornim spre casa, tranzitand Bulgaria. Sosire in tara seara/noaptea.
 
Data de plecare
Tarif standard in camera dubla / tripla
(avans 30%)
Tarif Early Booking
>31.01.18 (avans 50%)
30.03.2018
195 euro
185 euro
Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro
Bonus Client Fidel: loc preferential in limita disponibilitatii
Supliment camera single: 30 euro
Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 30 euro, se va achita, doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului,  in spatamana plecarii.
 
BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 30.12.2017
Tariful include:
- transport autocar modern, climatizat de 3*, cu scaune rabatabile, statie audio-video, etc.
- imbarcarile din orasele de pe traseu (imbarcarile sunt posibile oriunde de pe traseu, fara suprataxa, cu conditia ca autocarul sa nu se abata din drum si sa poata parca regulamentar): Oradea, Cluj, Turda, Tg. Mures, Brasov, Bucuresti, Giurgiu, etc; detalii pentru orarul de imbarcare se comunica in saptamana plecarii.
- 3 nopti cazare in Istanbul lahotel 4*, conform normelor locale, cu mic dejun bufet, cartierul Laleli (central), camerele sunt mici!
- ghid din partea agentiei; taxele de drum si de parcari
 
Tariful nu include:
- intrarile la obiectivele turistice din program: Hagia Sofia: 35 TL, Topkapi+haremul: 45 TL, Dolmabahce+haremul: 45TL (1 TL=1,01 RON); taxele de intrare sunt informative si valabile la momentul redactarii programului; ele se pot modifica in cursul anului 2018
- ghid local turc obligatoriu pentru zilele 3,4: 10 euro/persoana; croaziera pe Bosfor: 10 euro/persoana; seara turceasca: 35 euro
- optional asigurarea de renuntare la calatorie si asigurarea medicala
- transfer din Zalau, Carei, Arad, Timisoara, Satu Mare, Baia Mare: 15 euro
- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii. Locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 5 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin.
- casca audioghid, bacsisurile
 
Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.
Actul de calatorie pentru Turcia este pasaportul, valabil minim 3 luni la data calatoriei
 
Ora de imbarcare
Orasul de imbarcare
Locul de imbarcare
Tarif
14:00
Oradea
Parcarea Vulturul Negru
0
17:00
Cluj-Napoca
Bila Manastur
0
17:30
Turda
Teatru, Bld Matei Basarab
0
19:00
Tg. Mures
OMV, Str. Gh. Doja
0
22:00
Brasov
Petrom, Bld. Grivitei
0
Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri)