Circuit Israel cu avion din Cluj-Napoca

early booking pana pe 19.12.2019

3.5
 
Transportation
Perioada 28.04 - 02.05.2020, 06-10.10.2020, 20-24.10.2020
Early Booking
580
550
persoana / 5 zile

ZIUA 1. CLUJ-NAPOCA - TEL AVIV - MUNTELE SION - ZIDUL PLANGERII - BETHLEEM

Intalnire cu ghidul in Aeroportul International din Cluj Napoca la ora 4:00 si pregatire pentru formalitatile de imbarcare. La ora 6:15 deplasare cu avionul pe ruta Cluj-Napoca - Tel Aviv (aeroport Ben Gurion) cu aterizare la ora 9:15. Vom face un tur panoramic al orasului Tel Aviv, iar apoi ne indreptam spre Ierusalim si urcam pe Muntele Sion unde se afla Biserica Adormirii Maicii Domnului, la locul Cinei celei de Taina si vom vizita mormantul Regelui David. Intram in cetate prin Poarta Sionului, strabatem cartierul armean, apoi pe cel evreiesc si vizitam Zidul Plangerii sau Zidul de Vest. Vom merge apoi la Bethleem la Biserica Nasterii Domnului, in pestera unde s-a nascut Mesia. Cina si cazare in zona Bethleem la hotel 3/4*.

 

ZIUA 2. YAD VASHEM - MAREA MOARTA - MUNTELE ISPITIRII

Mic dejun. Incepem ziua cu vizita la Muzeul Holocaustului Yad Vashem, apoi vom pleca spre nordul Tarii Sfinte pe Valea Iordanului si vom merge la locul real al botezului in tinutul Betabara. Vom vizita Manastirea Sf. Gherasim si ajungem apoi la Marea Moarta (timp liber). De la Marea Moarta vom merge spre Ierihon unde vom vizita Asezamantul romanesc de la Ierihon, vedere panoramica asupra manastirii ridicata pe Muntele Ispitirii. Cina si cazare la hotel 3/4* in zona Bethleem.

 

ZIUA 3. MUNTELE MASLINILOR - VIA DOLOROSA - SFANTUL MORMANT

Mic dejun. Vom vizita: Muntele Maslinilor, manastirea ruseasca de pe Muntele Inaltarii - Eleon, Biserica Dominus Flevit (Domnul a plans); Gradina Ghetsimani cu Biserica Tuturor Natiunilor ( Biserica Patimilor lui Iisus) si biserica ce adaposteste mormantul Maicii Domnului din Gradina Ghetsimani. Continuam excursia intrand in Cetatea Ierusalim prin poarta Sf. Arhidiacon Stefan; se viziteaza casa Maicii Domnului si scaldatoarea Vitezda; se parcurge Via Dolorosa sau Drumul Crucii, cu cele 14 opriri: Biserica Sfantului Mormant, Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si toate paraclisele. Timp liber pentru cumparaturi. Cina si cazare la hotel 3/4* in zona Bethleem.

 

ZIUA 4. CANA GALILEII - NAZARETH - MAREA GALILEE - HAIFA - BETHLEEM

Mic dejun. Vizita in satul Cana Galileii la biserica situata pe locul unde Mantuitorul nostru Iisus Hristos a savarsit prima minune in Galileea - minunea preschimbarii apei in vin. Plecam spre nord in orasul Nazareth, unde vor fi vizitate: biserica situata in preajma izvorului Buna Vestire pictata de fratii Morosanu in anul 1977 si Biserica Bunei Vestiri. Optional plimbare pe Marea Galilee (10 euro/persoana). Continuam excursia spre orasul Haifa, port la Marea Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vizitam Gradinile etajate Bahai - privire din exterior. Cina si cazare in zona Tiberias/Nazareth, hotel 3/ 4*.

 

ZIUA 5. TIBERIAS - TEL AVIV - CLUJ-NAPOCA

 

Dupa micul dejun matinal ne deplasam spre aeroport in vederea decolarii din Tel Aviv la ora 10:05. Aterizare in Cluj Napoca la ora 13:15.

 

*Reducere Client Fidel 10 eur/pers

+ taxe 25 euro/persoana (se achita in Israel)

Supliment camera single: + 120 euro

Reducere copil 2-12 ani: - 50 euro (valabila in cazul cazarii cu 2 adulti in camera)

Reducere 10 euro/adult in camera tripla

 

*Client Fidel 

 

Client care a participat in ultimii trei ani cel putin o data la excursie organizata de agentia de turism Cora Travel si poate fi identificat in baza de date a firmei. Reducerile sau avantajele mentionate la fiecare program aparte se aplica atat la agentia Cora Travel cat si la agentiile partenere.

Tariful include:

 • bilet de avion Cluj-Napoca - Tel Aviv - Cluj-Napoca, taxe aeroport 

 • bagaj de mana  mic ( 40x30x20)

 • 4 nopti cazare la hotel 3/4*cu demipensiune (categoria de stea este valabila si aferenta pentru Israel) 

 (3 nopti cazare in  zona Bethleem si 1 noapte cazare in zona Tiberias)

 • transport local cu autocar modern 

 • vizitele si intrarile la obiectivele turistice mentionate in program 

 • ghid vorbitor de limba romana, asistenta din partea agentiei pe toata perioada excursiei

Tariful nu include:

 • alte bagaje la cerere (tarifele sunt valabile doar daca se achita in agentie): 

bagaj de cala de 10 kg (70 euro/bagaj)

bagaj de cala de 20kg (100 euro/bagaj), compania aeriana poate majora taxa de bagaj

 • Plimbare cu barca pe Marea Galilee: 10 eur/persoana

 • Asigurarea storno si asigurare medicala: 79 ron

 • Taxe care se practica in Israel (25 euro/persoana)

 • Bauturi alcoolice sau racoritoare la mese

Nu rata oferta early booking!

Trebuie sa accept procesarea datelor pentru a-ti putea raspunde