Londra
680 euro /persoana
LONDRA - ,,Orasul Regalitatii``
 
 
Durata: 3 nopti/4zile
 
Perioada:31 mai - 3 iunie 2024
 
avion din Cluj Napoca;
  
 
 
 
 
 
 Conditii de plata:
 • 50 % avans la inscriere
 • diferenta cu 4 saptamani inainte de plecare

ITINERARIU

Ziua 1. Intalnire cu ghidul in Aeroportul International din Cluj-Napoca la ora 3:30, pregatire pentru formalitatile de imbarcare, decolare la ora 6:10, deplasare cu avionul pe ruta Cluj-Napoca - Londra(Luton), sosire la ora 7:20. Transfer de la aeroport ?i tur panoramic din autocar unde vom admira mai multe obiective din Londra, printre care Hyde Park ?i cartierul Kensington unde vom privi la exterior vestita sala de concerte Royal Albert Hall ?i Palatul Kensington, fosta resedinta a printesei Diana. Dupa ora pranzului ne vom indrepta spre hotel, unde vom face formalitatile de check-in. Cazare la hotel 3*.

Ziua 2. Mic dejun. Dedicam ziua descoperirii celor mai emblematice monumente ale Londrei. Dimineata vizitam Westminster Abbey, construita in urma cu peste 1000 de ani, simbol al monarhiei britanice, locul unde au fost incoronati si  inmormantati principalii monarhi. De acolo pornim intr-un tur al zonei Westminster si admiram pe exterior Big Ben, al treilea turn cu ceas ca inaltime din lume, Parlamentul si London Eye, roata uriasa de pe malul Tamisei. Ne continuam plimbarea in zona Whitehall, unde descoperim locul unde isi defasoara activitatea Primul Ministru si unde s-au luat cele mai importante decizii politice din Regatul Unit în ultimii 288 de ani. Continuam in aceeasi tema cu vizita in exterior a Churchill war rooms, birourile de razboi ale lui Churchill, unde aflam povestea celui mai mare lider din Al Doilea Razboi Mondial. Dupa o plimbare lejera prin St. James Park, ajungem sa admiram pe exterior Palatul Buckingham, devenit resedinta monarhilor britanici, odata cu urcarea pe tron a reginei Victoria. Ne vom termina plimbarea in zona Chinatown, cartierul chinezesc unde vom avea timp liber pentru pranz. Dupa pranz ne indreptam catre zona artistica a Londrei facand o plimbare prin elegantul cartier Covent Garden. Timp liber. Cazare la hotel 3*.

Ziua 3. Mic dejun. Incepem ziua cu o vizita în cel mai important district financiar al Europei - City of London, unde pornim in explorare cu o vizita in exterior a Catedralei Sf Paul, traversam Tamisa pe Millenium Bridge ?i ne bucuram de o plimbare pe South Bank unde admiram The Golden Hinde reconstructie a unui vas din secolul XVI, Southwark CathedralShakespeare Globe, un teatru vechi în aer liber si London Bridge, primul pod al Londrei. Traversam Tower Bridge, podul mobil inaugurat în 1894 de Printul ?i printesa de Wales. Continuam cu vizita exterioara a Turnului Londrei construit de catre William Cuceritorul, cunoscut loc pentru executii in perioada medievala. Timp liber pentru pranz.
Dupa pranz, vom face o vizita la alegere la una din cele 3 muzee din zona Victoria and Albert Museum. Cazare la hotel 3*.

Ziua 4. Mic dejun. Optional, plimbare cu vaporasul din zona Greenwich pana in Westminster si timp liber pentru shopping in Oxford Street. Dupa masa transfer cu autocarul la aeroport si pregatire pentru formalitatile de imbarcare. Decolare din Londra la ora 21:05 , aterizare in Cluj-Napoca la ora 02:00(04.06).

Tariful include:

 • bilet de avion Cluj-Napoca - Londra - Cluj-Napoca, taxe aeroport
 • bagaj mic de mana (40x30x20)
 • 3 nopti cazare cu mic dejun in Londra la hotel Ibis London Canning Town 3* sau similar (conform criteriilor locale de clasificare)
 • transfer aeroport-hotel-aeroport
 • asistenta turística in limba romana din partea agentiei pe toata perioada excursiei 

Tariful nu include:

 • alte bagaje la cerere (tarífele sunt valabile doar daca se achita in agentie):
 • wizz priority–troller de 10 kg, cu dimensiunea maxima de 55×40×23 cm (aprox.110 euro/bagaj), bagaj de cala de 10 kg (aprox.85 euro/bagaj),bagaj de cala de 20 kg (aprox.115 euro/bagaj), compania aeriana poate majora taxa de bagaj
 • croaziera pe Tamisa (aprox.15 eur/ persoana, se achita la fata locului)
 • bilet intrare Westminster Abbey + ghid (aprox.50 eur/persoana, se achita la inscriere)
 • abonament metrou (aprox.25 euro/pers.)
 • asigurarea storno si asigurare medicala 

Mentiune: Programul excursiei nu se preteaza pentru persoane cu handicap/mobilitate scazuta.
Grup minim: 25 de persoane
Compania aeriana: Wizz Air, orar de zbor:
31.05.2024, Cluj-Napoca 06:10 – Londra(Luton) 7:20
03.06.2024, Londra(Luton) 21:05 - Cluj-Napoca 02:00

Tarif: de la 680 / persoana