arata filtrele

Revelion - Sejur New York, SUA 8 zile

Agentia noastra iti propune sa petreci Revelionul in cosmopolitul New York. Acesta este cel mai vizitat oras din Statele Unite si unul dintre cele mai importante orase din lume datorita influentei sale globale din mass-media, educatie, divertisment, arta si moda. Centru important al afacerilor externe, New York gazduieste sediul Organizatiei Natiunilor Unite. Statuia Libertatii, Wall Street, Manhattan, Broadway si Central Park sunt doar cateva dintre punctele de atractie pe care acest oras le are de oferit turistilor ce vin aici in vizita.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 1720 00 EUR
EUR 151000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 6 nopti
30 Dec - 26 Nov, 2019
vezi detalii

Revelion - Sejur New York & plaja Miami, 11 zile

Agentia noastra te invita intr-un circuit in care vei descoperi una dintre cele mai importante, complexe si spectaculoase destinatii turistice ale lumii - Statele Unite ale Americii. Vei avea ocazia sa vizitezi cele mai reprezentative atractii ale acestei tari, puncte de reper pe harta turismului mondial - metropola New York si insoritul Miami.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 2880 00 EUR
EUR 248000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 9 nopti
30 Dec - 26 Nov, 2019
vezi detalii

Revelion - Croaziera Miami, Caraibe & America Centrala, 16 zile

Agentia noastra iti propune o croaziera la bordul vasului MSC Divina pe apele Marii Caraibelor prilej cu care vei descoperi unele dintre cele mai frumoase porturi si destinatii ale acesteia: Ocho Rios, Cartagena, Puerto Limon, Cristobal sau Riviera Maya. La bordul vasului MSC Divina te vei putea bucura de numeroasele facilitati ale acestuia, vei putea lua cursuri de gatit sau yoga, te vei delecta cu preparate din bucataria internationala sau vei putea sa te relaxezi la piscina, la sauna sau la spa. Vasul de croaziera MSC Divina are o capacitate de peste 4000 de persoane, 18 punti si aproape 350 m lungime.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 3890 00 EUR
EUR 339000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 14 nopti
28 Dec - 26 Nov, 2019
vezi detalii