Plecări săptămânale -Prețuri de la 1050 Euro/pers

Zbor direct din Madrid

Vizitează Republica Dominicana și profită de ofertele noastre!

Aflată pe una dintre cele mai mari insule din Caraibe, Republica Dominicana este una din cele mai populare destinații exotice de vacanță. Zile însorite pe tot parcursul anului, splendide plaje cu nisip alb, mărginite de palmieri, atât pe malul Oceanului Atlantic, cât și pe țărmul Mării Caraibilor, păduri tropicale, munți presărați de cascade spectaculoase, o bucătărie exotică si o remarcabilă varietate a arhitecturii și opțiunilor de distracție, atrag numeroși turiști din întreaga lume.

Vremea este relativ constantă pe tot parcursul anului, cu o temperatură medie de 30 °C. Sezonul cald și umed durează din mai până în octombrie și în timpul acestuia temperaturile în timpul zilei pot ajunge la 35 °C. Din noiembrie până în luna martie, temperaturile din timpul serii sunt în jur de 20 °C. Cele mai bune luni pentru de vreme bună sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Iunie și Decembrie.

 

SERVICII INCLUSE:

Bilete de avion  (Zbor direct : Madrid - Punta Cana - Madrid)

Bagaj de mână + bagaj de cală;

Transfer aeroport - hotel - aeroport;

Cazare 7 nopți; 

Regim de masa – All Inclusive ;

Asigurare.

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vizavi de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184/0729.218.059 pe email, la adresa info@mara-tour.ro sau pe pagina de Facebook www.facebook.com /www.instagram.com/marainternational