Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află in centrul localității Calas de Mallorca, la aproximativ 600 de m de plajă. Pană la cele mai apropiate stații ale mijloacelor locale de transport in comun sunt 300 de m.

Dotări

Hotelul iși intampină clienții cu ospitalitate intr-o unitate de 5 etaje cu 8 lifturi și 454 de camere de nefumători. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. In spațiile comune este disponibil WiFi (contra cost). Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete (contra cost).

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un ventilator creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea camerelor se găsește cate un balcon. Camerele au o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. In camere se află o chicinetă. Un telefon cu apelare directă, canale prin satelit și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă.

Sport/divertisment

In timp ce adulții inoată in piscina exterioară, copiii se distrează de minune in bazinul cu apă de mică adancime. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa insorită. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Locul de cazare oferă un program foarte cuprinzător de sporturi in aer liber, cu tenis, boccia, volei de plajă, volei, partide de golf și tir cu arcul, iar contra cost ciclism/ciclism montan. Unitatea de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive in interior, ca de exemplu tenis de masă, un joc de darts, squash și gimnastică, iar contra cost biliard. In timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă și o discotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un bar. Clienții vor găsi bucate diverse in restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet bogat la micul dejun, pranz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat.

vezi mai multe

Handling Fee; Transfer Shuttle ; Avion TIMISOARA - PALMA DE MALLORCA 2024 DUMINICA Timisoara - Palma de Mallorca; Taxa aeroport; Avion PALMA DE MALLORCA - TIMISOARA 2024 DUMINICA Palma de Mallorca - Timisoara; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre CLUB CALA ROMANI, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate