Robinson Cala Serena

Palma De Mallorca Spania
Av. Calo Petit, 1, 07660 Cala D'or, Illes Balears, Spain
Robinson Cala Serena Hotel Website: www.robinson.com/en/en/resort-holiday/spain/cala-serena/club-details/

Hotel Website: www.robinson.com/en/en/resort-holiday/spain/cala-serena/club-details/

Descriere

Aici toti sunt bineveniti in lumea lui ROBINSON. Interesele adultilor sunt in prim plan, dar in aceste cluburi copiii si mai ales tinerii vor gasi si programe si oferte de vacanta fantastice si adecvate varstei.
Intr-un golf frumos vei gasi o bucata speciala din Mallorca. Complexul convinge prin arhitectura finca, zone spatioase pentru plaja si gradina bine intretinuta. Zona WellFit ofera relaxare pura. Pasionatii de golf si tenis, precum si biciclistii se pot astepta la o varietate de posibilitati


Localizare

Terenul clubului de 120.000 mp este situat pe o peninsula chiar langa mare. Aici, pe coasta pitoreasca de sud-est a Mallorca, insula si-a pastrat farmecul original si este marginita de o coasta stancoasa impresionanta si un mic golf idilic.


Facilitati hotel

Situat la 60 km de Palma, in sud-estul insulei, se afla paradisul tau de vacanta: Club CALA SERENA. Va puteti relaxa si va reincarcati bateriile pe tot parcursul anului intr-unul dintre golfurile tipice din Mallorca. Complexul spatios, frumos, ofera, printre altele, ROBY CLUB pentru copii, 13 terenuri de tenis si un studio unde iti poti imortaliza inspiratiile creative de vacanta. Un restaurant cu specialitati spaniole de langa restaurantul principal ofera delicii culinare. Inainte ca programul de divertisment sa inceapa seara, ar trebui sa te opresti pentru un pahar la barul chill-out, unde te poti bucura de cea mai frumoasa priveliste a marii.


Website

https://www.robinson.com/en/en/resort-holiday/spain/cala-serena/club-details/Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

• Bilet avion cursă charter, 1 bagaj la cala de 20Kg si 1 bagaj la mana de 7 kg/persoana

• Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

• Transfer aeroport-hotel-aeroport;

• Cazare, masa în funcție de hotelul ales;

vezi mai multe

• Taxele de intrare la obiectivele turistice;

• Alte taxe și cheltuieli personale;

• Programe opționale.

• OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala).

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Robinson Cala Serena, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate