LOCALIZARE
In inima orasului Calafell, cu vederi privilegiate la Marea Mediterana, este situat langa plaja Calafells, in mijlocul promenadei si a zonei comerciale, veti gasi Hotel 4R Miramar Calafell, foarte bine conectat cu Barcelona, dar si cu toate privilegiile de a experimenta mare din Costa Daurada. .

FACILITATI
Faceti o scurta plimbare de plaja cu nisip auriu, unde va puteti bucura de vedere uimitoare la Marea Mediterana si de o baie racoritoare. Relaxati-va cu o bautura la barul de pe plaja, care serveste si cocktailuri delicioase seara, insotite de muzica live.
Extisa pe plaja si nisip auriu, acest hotel pune la dispozitie camere elegante, dotate cu balcon privat. Copiii se vor distra si isi vor face noi prieteni atunci cand participa la programul de divertisment organizat de 4R Miramar Calafell.

RESTAURANT
Savurati mese tip bufet in restaurant, inainte de a merge la barul relaxant de pe plaja.

CAMERE
Hotelul 4R Miramar Calafell a fost complet renovat, iar camerele sale au tot ce ai nevoie pentru a trai o experienta unica.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Asistenta ghid; Avion OTP-BCN DAY 5 Bucuresti - Barcelona; Avion BCN-OTP DAY 5 Barcelona - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Miramar Calafell, Costa Dorada, Spania

Verifica tarife si disponibilitate