COMPLEX MEDITERANEAN, fost hotel Mercur Minerva, este situat in centrul statiunii Mamaia, intre hotel Modern si fostul hotel Rex, la circa 50 m de plaja si reprezinta varianta optima de cazare, relaxare si distractie pentru familia ta.
Complexul Mediteranean Mamaia are o capacitate cazare de 280 de camere duble dintre care 32 de camere duble family, 12 apartamente Ci 6 garsoniere.


Dotari si servicii
Acesta dispune de parcare gratuita in limita disponibilului, iar in partea de agrement gasim 2 terenuri de tenis, 3 zone de joaca pentru copii (1 zona interioara, 2 zone exterioare in cadrul complexului si 1 zona pe plaja), 1 teren de baschet/ fotbal, 1 teren de volei, 2 piscine cu zona de plaja, lounge bar & cafenea, zona de magazine cu articole de plaja, zona fitness.
Copiii sunt bineveniti si beneficiaza de locuri de joaca astfel: 1 zona interioara situata in hotel, 2 zone exterioare in curtea complexului precum si o zona de joaca pe plaja complexului. Toate zonele de joaca beneficiaza de supravegherea animatorilor profesionisti precum si de supraveghere video. In aceste locuri se desfasoara activitati diverse dedicate copiilor si adultilor.
Nu se accepta animale de companie. 


Servicii de masa: - restaurant propriu, mic dejun, pranz si cina in sistem bufet suedez.
Micul dejun  se serveste in regim bufet intre orele 08.00 - 10:00 - bauturi non-alcoolice incluse in timpul micului dejun: sucuri acidulate si neacidulate, cafea, ceai si apa plata si carbogazoasa. Clientii au acces la piscinele complexului - umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face AZn ordinea sosirii la piscina), in intervalul  08.00-20.00, doar pentru clientii hotelului. Sunt interzise rezervari pentru sezlonguri; parcare gratuita pentru persoanele cazate in studiouri si apartamente 4* - Vila 30. Acces la toate locurile de joaca pentru copii; acces gratuit la terenurile de sport (volei /tenis) - asigurarea echipamentului in limita disponibilului, internet wireless gratuit. 
Produsele oferite la mic dejun se vor consuma doar in incinta restaurantului, pe parcursul desfasurarii mesei. 
Demipensiune - mic dejun si pranz - servite in regim bufet - mic dejun 08.00 - 10:00, pranz 13:00 - 15:00,   Pranzul  se serveste incepand cu a doua zi de cazare si se termina cu pranzul din ziua plecarii. Bauturile incluse numai in timpul meselor : bauturi non-alcoolice - sucuri acidulate si neacidulate draft , cafea, ceai, apa plata si carbogazoasa: bauturi alcoolice: lichior, vodka. Whisky, vinuri la draft - alb si rosu, bere draft. Clientii au acces gratuit la piscinele complexului , umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face AZn ordinea sosirii la piscina) in intervalul  08.00-20.00, doar pentru clientii hotelului. Sunt interzise rezervari pentru sezlonguri; parcare gratuita pentru persoanele cazate in studiouri si apartamente 4* - Vila 30. Acces  la toate locurile de joaca pentru copii; acces gratuit la terenurile de sport ( volei /tenis) - asigurare echipament in limita disponibilului, internet gratuit .
Turistii au obligativitatea de a purta bratara pe care o primesc la cazare pe perioada sejurului. Serviciile de masa demipensiune sau all inclusive intre 01.05 - 30.06.2022 si 29.08 - 18.09.2022 se vor asigura sub forma de bufet sau meniu cu variante la alegere, in functie de numarul minim de turisti. Bufetul va fi organizat incepand de la minim 60 de persoane. Nu este permisa folosirea prosoapelor din camera la piscina . Nu este permis accesul in complex cu animale de companie. Produsele oferite la mic dejun si pranz se vor consuma doar in incinta restaurantului, pe parcursul desfasurarii mesei. 
All Inclusive - mic dejun /pranz/cina- servite in regim bufet - mic dejun 08.00 - 10:00, pranz 13:00 - 15:00, cina 19:00 - 21:00.  Pentru turistii care au achizitionat pachetul all inclusive servesc cina in prima zi de cazare, mic dejun , dejun si cina  in urmatoarele zile ale sejurului , iar in ziua plecarii ( check-out ) beneficiaza de mic dejun si dejun.   Bauturile incluse numai in timpul meselor : bauturi non-alcoolice - sucuri acidulate si neacidulate draft , cafea, ceai, apa plata si carbogazoasa: bauturi alcoolice: lichior, vodka. Whisky, vinuri la draft - alb si rosu, bere draft. Clientii au acces gratuit la piscinele complexului , umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face AZn ordinea sosirii la piscina) in intervalul   10.00-19.00, doar pentru clientii hotelului. Sunt interzise rezervari pentru sezlonguri; parcare gratuita pentru persoanele cazate in studiouri si apartamente 4* - Vila 30. Acces  la toate locurile de joaca pentru copii; acces gratuit la terenurile de sport ( volei /tenis) - asigurare echipament in limita disponibilului, internet wireless gratuit Turistii au obligativitatea de a purta bratara pe care o primesc la cazare pe perioada sejurului. Serviciile de masa demipensiune sau all inclusive intre 01.05 - 30.06.2022 si 29.08 - 18.09.2022 se vor asigura sub forma de bufet sau meniu cu variante la alegere, in functie de numarul minim de turisti. Nu este permisa folosirea prosoapelor din camera la piscina . Nu este permis accesul in complex cu animale de companie .   
Produsele oferite la mic dejun, pranz si cina se vor consuma doar in incinta restaurantului, pe parcursul desfasurarii mesei. 
Hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente pe care le va oferi turistilor in sistemul all inclusive.

Dotari camere
Camerele duble standard 3*  au suprafata de 17,5 mp si sunt dotate cu pat matrimonial/twin, baie proprie, TV LED, aer conditionat, racitor, internet wireless gratuit, de mare viteza. Toate camerele duble au balcon. Accesul in camere permis cu cartele magnetice.    In perioadele 01.05 - 01.07.2022 si  30.08 - 18.09.2022- un adult care ocupa o camera dubla in regim single , va achita 80% din tariful unei camere duble. Capacitatea maxima a camerei este de 2 adulti + 2 copii pana in 14 ani sau 3 adulti + 1 copil pana 10 ani. 
Camerele Family 3* au pat matrimonial si doua paturi suparaetajate.  Este dotata cu baie proprie, TV LED, aer conditionat, racitor, produse de igiena personala,  internet wireless gratuit, de mare viteza. Accesul in camere permis cu cartele magnetice. Camerele family sunt impartite in cele doua hoteluri  Mercur si Minerva. Capacitate maxima a camerei este de 2 adulti si 2 copii pana in 14 ani sau 3 adulti si un copil pana in 14 ani. 
Camera Comunicanta 3* formata dintr-o camera cu pat matrimonial si o camera de tip twin care comunica printr-o usa. Fiecare camera este dotata cu baie proprie, TV LED, aer conditionat, racitor, produse de igiena personala , internet wireless gratuit, de mare viteza. Accesul in camere permis cu cartele magnetice. Camerele comunicante sunt impartite in cele doua hoteluri  Mercur si Minerva. Capacitate maxima a camerei este de 4 adulti si 4 copii pana in 14 ani. 
Studio 4* Vila 30  sunt amplasate la parterul Vilei 30 - au o suprafata de aproximativ 35 mp , sunt dotate cu pat matrimonial si canapea extensibila de doua locuri, baie proprie, TV LED, aer conditionat, racitor, internet wireless gratuit, de mare viteza, uscator de par, halate de baie, papuci, prosoape de plaja, produse de igiena personala.  Accesul in studiouri este permis cu cartele magnetice. Studiourile au terasa proprie cu masa, scaune si umbrela. Capacitate maxima a studioului este de 4 adulti si 1 copil pana in 10 ani sau 3 adulti si 2 copii: unul pana in 10 ani si unul pana in 14 ani sau 2 adulti si 3 copii, din care un copil pana in 10 ani. 
Apartament 4* Vila 30  sunt situate in Vila 30 - pe etajele 1 si 2,  au o supratata de aproximativ  55 mp si sunt formate dintr- un dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila, baie proprie cu cada, TV LED, aer conditionat, racitor, internet wireless gratuit, de mare viteza, uscator de par , halate de baie si papuci de unica folosinta, prosoape de plaja, produse de igiena personala. Accesul in apartamente permis cu cartele magnetice.  Capacitate maxima a apartamentului este de 4 adulti si 1 copil pana in 10 ani sau 3 adulti si 2 copii: unul pana in 10 ani si unul pana in 14 ani sau 2 adulti si 3 copii, din care un copil pana in 10 ani. 
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
Primul copil 0-9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mese in cazul in care nu solicita pat suplimentar
Copiii cu varste cuprinse intre 10-13.99ani( in spatiile in care permit) achita:
- in perioada 01.05-01.07 - 58 lei/zi si beneficiaza de mic dejun; 
- in perioada 02.07-29.08 - 173 lei/zi si beneficiaza de all inclusive; 
- in perioada 30.08-20.09 - 86 lei/zi si beneficiaza de demipensiune
Copilul peste 14 ani este considerat adult si achita:
- in perioada 01.05-01.07 - 201 lei/zi si beneficiaza de mic dejun si pat suplimentar; 
- in perioada 02.07-29.08 - 316 lei/zi si beneficiaza de all inclusive si pat suplimentar; 
- in perioada 30.08-20.09 - 230 lei/zi si beneficiaza de demipensiune si pat suplimentar
Patul suplimentar: 115 lei/persoana/zi
Numarul maxim de paturi suplimentare care pot fi introduse in camerele duble standard este UNUL.
vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion TSR - CND Timisoara - Constanta; Transport Avion CND - TSR Constanta - Timisoara; TAXA AEROPORT

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Complex Mediteranean ( fost Mercur Minerva), Mamaia, Romania

Verifica tarife si disponibilitate