Localizare:
Maria Lambis este localizat in Stalis la un minut de centrul orasului si de plaja. Orasele Malia si Hersonisoss sunt la aproximativ 2,5 km distanta. Cel mai apropiat aeroport este Heraklion International la 28 km de hotel.
Facilitati:
Hotelul dispune de piscina cu umbrele si sezlonguri, gradina, zona de lounge cu TV, parcare gratuita, wifi,receptie 24/7, schimb valutar, servicii medicale la cerere, servicii de taxi si servicii de curatatorie.
Restaurant:
-Snack Bar disponibil pentru micdejun, bauturi, gustari si preparate culinare;
Tipuri de camere:
Cu un total de 35 de studio-uri si apartamente, acestea sunt destinate cuplurilor cat si familiilor de pana la patru persoane. Toate unitatile dispun de paturi double sau twin, baie privata cu dus, chicineta, aparat de cafea, fierbator, aer conditionat, seif, wifi, telefon fix si balcon.
 
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica; Asistenta ghid; Avion CLJ-HER Day 3 2023 Cluj Napoca - Heraklion; ; ; ; ; Avion HER-CLJ Day 3 2023 Heraklion - Cluj Napoca; Package discount; Package commission; SPO 5

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bacau catre Maria Lambis, Creta, Grecia